Economic Local

Comuna Popricani amenajează stadionul din localitate! O firmă fără activitate și cu un singur angajat vrea contractul de 100.000 de euro

Publicat: 07 mai 2020

Recent, Primăria comunei Popricani a demarat o licitație pentru amenajarea și dotarea cu echipamente a stadionului din localitate. Prevederea bugetară este de 537.059 lei, fără TVA, peste 100.000 de euro. După mai multe anulări, la procedură s-au prezentat două societăți: Andmar Invest Iași SRL și Mondial Construct SRL. Prima societate, cu sediul în comuna Popricani, este condusă de Andra Moisă. În 2017 și 2018, nu a înregistrat cifră de afaceri și figura doar cu un singur angajat. A doua societate, cu sediul în Iași, este condusă de către Ciprian Marius Trifina. Ultimele date arată o cifră de afaceri de 616.428 lei și șase angajați. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Vor fi amenajate vestiare

Obiectivul va beneficia de vestiare pentru echipa gazdă și pentru echipa vizitatoare.

„Terenul se află în intravilanul satului Popricani. Se vor realiza două construcții cu regim de înălțime parter și o suprastructură metalică cu rol de acoperire a tribunei pentru 90 locuri, cu funcțiunea de stadion comunal. Se propune realizarea a câte unui vestiar pentru gazde și pentru oaspeți, în cadrul cărora să funcționeze și grupuri sanitare pentru spectatori. Pentru execuția lucrărilor, ofertanții vor utiliza numai personal calificat de specialitate autorizat și instruit în domeniile solicitate. În cazul în care pe parcursul îndeplinirii contractului se constată faptul că nu sunt respectate elemente ale propunerii tehnice (sunt inferioare sau nu corespund cerințelor prevăzute în caietul de sarcini), autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul ori de a solicita sistarea executării lucrărilor până la remedierea situației constatate”, se arată în caietul de sarcini.

Termenul de execuție a lucurărilor este de 8 luni, cu o perioadă de garanție de 36 de luni.

Comentarii
  • Exact ce trebuie. La doi pasi de IASI, apa NU, canalizare NU, gaz NU, asfalt NU, transport public NU dar … va fi stadion. Chiar trebuie ? E atât de prioritar ?

  • Domnilor din presă poate mai săpați puțin la Popricani = Congo în Popricani nu sunt străzi asfaltate, nu canalizare, apă, gaz dar primarul penal în funcție aflat la al doilea mandat face stadion de 100.000 mii euro de o firmă cu un sigur angajat alo DNA dormiți pe voi când veniți în control la Popricani sau să înțelegem că cotizează și la voi de nu dați pe aici.

Adauga un comentariu