Eveniment-Social

Managerul Ateneului Naţional din Iaşi a relatat despre programul instituţiei pe care o coordonează, noile investiţii pe care le derulează, dar şi despre situaţia cinematografelor şi festivalurilor pe care le pregăteşte, în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 20 feb. 2020

Joi, 20 februarie 2020, la ora 15.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție-dialog aparte. Totul pleacă de la performanţă, munca în echipă, management cultural, promovarea evenimentelor de calitate și cu impact! Managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei prezent cu informații și surprize uriașe pentru public. Acesta a detaliat programul instituției pe care o coordonează în următoarea perioadă, noile investiții pe care le derulează sau urmează să le facă, starea și situația cinematografelor, festivalurile pe care le pregătește.

Proiecte de peste trei milioane de euro

Pentru a reliefa ceea ce a însemnat activitatea echipei de la Ateneul ieşean, coordonata de Andrei Apreotesei, trebuie arata că, în 2019, în instituția pe care o administrează au fost: plătitori de bilete: 63.500, spectatori: 100.000, evenimente: 1.100, premiere: 13, festivaluri: 10, turnee: 13, ocalități în care s-a jucat: 78, încasări: 1.449.000 lei. De asemenea, valoarea proiectelor externe propuse (europene sau naționale care nu sunt finanţate de ordonatorul de credit): 3,2 milioane de euro. Totul la un număr de doar 49 angajați. Despre toate acestea și multă alte detalii, au fost oferite în premieră doar la, BZI LIVE, alături de managerul Ateneului ieşean.

Adauga un comentariu