Cancan ultimă oră

Concluzia la care a ajuns Deea Maxer, după 14 ani de căsnicie. A spus-o fără ocolișuri: ,,Aș fi schimbat tot”

Publicat: 25 sept. 2022
Concluzia la care a ajuns Deea Maxer după 14 ani de căsnicie. A spus-o fără ocolișuri Aș fi schimbat tot
Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă la început nimeni nu le dădea nicio șansă, de curând au împlinit 14 ani de căsnicie și sunt mai fericiți ca oricând.

Invitată recent în cadrul unei emisiuni TV, bruneta a avut o reacție surprinzătoare atunci când a revăzut pozele de la nuntă. Iată ce comentarii a făcut!

Deea Maxer: ,,Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat”

Deea și Dinu Maxer  au făcut nunta în urmă cu 14 ani. La acea vreme, cei doi îndrăgostiți au ales ca evenimentul să se desfășoare pe o plajă din stațiunea Jupiter, însă planurile le-au fost date peste cap. Petrecerea s-a dovedit a fi una cu peripeții și asta din cauza unei furtuni care a început pe litoral. Acum, rememorând ziua în care a fost mireasă, Deea susține că și-ar fi dorit să schimbe totul:

„Imaginile astea după atâția ani mi se par atât de ciudate.

Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot. Nu știu ce a fost în capul nostru.”, a declarat Deea Maxer.

Dinu Maxer: ,,Am făcut-o geloasă pe Deea în primii ani de căsnicie”

Chiar dacă în prezent formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, Dinu și Deea Maxer recunosc că de-a lungul timpului nu a fost totul numai lapte și miere în relația lor:

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea.

Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor.”, a mărturisit Dinu Maxer.
Adauga un comentariu