Local

Condamnare definitivă în cazul managerului Spitalului de Boli Infectioase prof. dr. Carmen Dorobăț și a soțului prof. dr. Gheorghe Dorobăț. Prima reacție a medicului – UPDATE

Publicat: 20 nov. 2020
Prof. dr. Carmen Dorobăț, manager Spital de Boli Infecțioase Iași precizează care este situația la unitatea medicală
Prof. dr. Carmen Dorobăț, manager Spital de Boli Infecțioase Iași

Managerul Carmen Dorobăț a fost condamnată, definitiv, la închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Iași. Această condamnare nu îi afectează mandatul de manager al Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

UPDATE: „Am luat act de decizia justiției, sigur cu tristețe. Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca si până acum, cu aceeași implicare în momentele acestea de pandemie”, a declarat prof. dr. Carmen Dorobăț.

Știre inițială

Carmen Dorobăț a fost condamnată la 3 ani de închisoare

Conform unei decizii finale emisă de Curtea de Apel Iași, prof. dr. Carmen Dorobăț a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Aceasta are 3 ani de închisoare cu suspendare. Această condamnare nu îi afectează mandatul de manager al Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Concret, prof. dr. Carmen Dorobăț a fost inițial condamnată la 3 ani de inchisoare cu suspendare iar judecătorii au decis să îi mențină decizia. In schimb, Dorobăț Gheorge a fost condamnat la 2 ani si 3 luni de inchisoare cu suspendare.

MINUTA INSTANȚELOR JUDECĂTOREȘTI

În temeiul art. 423 din Codul de procedură penală, desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi în rejudecare: 1. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei complementare inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata pedepsei complementare aplicată atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, la 5 ani. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei accesorii inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat.

În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală, admite apelurile declarat de P.Î.C.C.J. – D.N.A. – Serviciul Teritorial Iaşi şi de inculpaţii Dorobăţ Carmen Mihaela şi Dorobăţ Gheorghe împotriva sentinţei penale nr. 917/12.07.2019, pronunţate de Tribunalul Iaşi în dosarul nr. 1747/99/2015. În temeiul art. 423 din Codul de procedură penală, desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi în rejudecare: 1. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei complementare inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata pedepsei complementare aplicată atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, la 5 ani. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei accesorii inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata termenului de supraveghere, potrivit art. 92 alin. 1 din Codul penal de la 3 ani, la 4 ani. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b din Codul penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpata are obligaţia de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune Iaşi sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Înlătură dispoziţia privind deducerea duratei măsurilor preventive din durata pedepsei aplicate inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela. Constată că inculpata Dorobăţ Carmen Mihaela a fost reţinută, arestată preventiv şi arestată la domiciliu în prezenţa cauză în perioada 30.01.2015 – 08.05.2015, inclusiv. 2. Modifică dispoziţia privind aplicarea pedepsei complementare inculpatului Dorobăţ Gheorghe pe lângă pedeapsă principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata pedepsei complementare aplicată atât pe lângă pedeapsa principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită, la 5 ani. Modifică dispoziţia privind aplicarea pedepsei accesorii inculpatului Dorobăţ Gheorghe pe lângă pedeapsă principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat.

În temeiul art. 67 alin. 1 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală de 9 luni închisoare stabilită pentru infarcţiunea de fals intelectual, pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o perioadă de 5 ani. În temeiul art. 65 alin. 1 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală de 9 luni închisoare stabilită pentru infarcţiunea de fals intelectual, pedeapsa accesorie constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public. În temeiul art. 45 alin. 3 lit. a din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală rezultantă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o perioadă de 5 ani.

În temeiul art. 45 alin. 5 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală rezultantă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pedeapsa accesorie constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public. Majorează durata termenului de supraveghere, potrivit art. 92 alin. 1 din Codul penal de la 3 ani, la 4 ani. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b din Codul de procedură penală, pe durata termenului de supraveghere inculpatul are obligaţia de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune Iaşi sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Înlătură dispoziţia privind deducerea duratei măsurilor preventive din durata pedepsei aplicate inculpatului Dorobăţ Gheorghe. Constată că inculpatul Dorobăţ Gheorghe a fost reţinut şi arestat preventiv în prezenţa cauză în perioada 31.01.2015 – 16.03.2015 inclusiv. 3. Reduce măsura asiguratorie a sechestrului instituită prin Ordonanţa nr. 18/P/2015 din data de 10.03.2015, filele 449-451 vol. 1 ds.u.p., la suma de 12.200 euro.

În temeiul art. 404 alin. 4 lit. f din Codul de procedură penală, dispune restituirea către inculpaţii Dorobăţ Carmen Mihaela şi Dorobăţ Gheorghe a sumei de 200 euro ridicată cu ocazia efectuării percheziţiei din data de 30.01.2015, consemnată la B.C.R. – Sucursala Iaşi, conform chitanţei de depunere numerar nr. 2015031100011345/11.03.2015. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei nale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii. În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare efectuate pentru soluţionarea apelurilor rămân în sarcina statului. În temeiul art. 275 alin. 6 din Codul de procedură penală, suma de 300 lei reprezentând onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul apelant Dorobăţ Gheorghe, av. Mita Baciu Cezar, conform delegaţiei nr. 2256/14.01.2020, rămâne în sarcina statului şi se avansează Baroului Iaşi din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20.11.2020

În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală, admite apelurile declarat de P.Î.C.C.J. – D.N.A. – Serviciul Teritorial Iaşi şi de inculpaţii Dorobăţ Carmen Mihaela şi Dorobăţ Gheorghe împotriva sentinţei penale nr. 917/12.07.2019, pronunţate de Tribunalul Iaşi în dosarul nr. 1747/99/2015. În temeiul art. 423 din Codul de procedură penală, desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi în rejudecare: 1. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei complementare inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata pedepsei complementare aplicată atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, la 5 ani. Modifică dispoziţiile privind aplicarea pedepsei accesorii inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat.

Majorează durata termenului de supraveghere, potrivit art. 92 alin. 1 din Codul penal de la 3 ani, la 4 ani. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b din Codul penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpata are obligaţia de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune Iaşi sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Înlătură dispoziţia privind deducerea duratei măsurilor preventive din durata pedepsei aplicate inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela. Constată că inculpata Dorobăţ Carmen Mihaela a fost reţinută, arestată preventiv şi arestată la domiciliu în prezenţa cauză în perioada 30.01.2015 – 08.05.2015, inclusiv. 2. Modifică dispoziţia privind aplicarea pedepsei complementare inculpatului Dorobăţ Gheorghe pe lângă pedeapsă principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat. Majorează durata pedepsei complementare aplicată atât pe lângă pedeapsa principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită, la 5 ani. Modifică dispoziţia privind aplicarea pedepsei accesorii inculpatului Dorobăţ Gheorghe pe lângă pedeapsă principală stabilită pentru infracţiunea de luare de mită în sensul că interzice exercitarea dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, respectiv dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat.

În temeiul art. 67 alin. 1 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală de 9 luni închisoare stabilită pentru infarcţiunea de fals intelectual, pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o perioadă de 5 ani. În temeiul art. 65 alin. 1 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală de 9 luni închisoare stabilită pentru infarcţiunea de fals intelectual, pedeapsa accesorie constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public.

În temeiul art. 45 alin. 3 lit. a din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală rezultantă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o perioadă de 5 ani. În temeiul art. 45 alin. 5 din Codul penal, aplică inculpatului Dorobăţ Gheorghe, pe lângă pedeapsa principală rezultantă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pedeapsa accesorie constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute în art. 66 alin. 1 lit. a, b, g și k din Codul, respectiv: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcțîi publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autoritățîi de stat, dreptul de a ocupa funcţia de cadru didactic în învăţământul public şi privat și dreptul de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public.

Majorează durata termenului de supraveghere, potrivit art. 92 alin. 1 din Codul penal de la 3 ani, la 4 ani. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b din Codul de procedură penală, pe durata termenului de supraveghere inculpatul are obligaţia de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune Iaşi sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Înlătură dispoziţia privind deducerea duratei măsurilor preventive din durata pedepsei aplicate inculpatului Dorobăţ Gheorghe. Constată că inculpatul Dorobăţ Gheorghe a fost reţinut şi arestat preventiv în prezenţa cauză în perioada 31.01.2015 – 16.03.2015 inclusiv. 3. Reduce măsura asiguratorie a sechestrului instituită prin Ordonanţa nr. 18/P/2015 din data de 10.03.2015, filele 449-451 vol. 1 ds.u.p., la suma de 12.200 euro.

În temeiul art. 404 alin. 4 lit. f din Codul de procedură penală, dispune restituirea către inculpaţii Dorobăţ Carmen Mihaela şi Dorobăţ Gheorghe a sumei de 200 euro ridicată cu ocazia efectuării percheziţiei din data de 30.01.2015, consemnată la B.C.R. – Sucursala Iaşi, conform chitanţei de depunere numerar nr.  015031100011345/11.03.2015. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei nale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii. În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare efectuate pentru soluţionarea apelurilor rămân în sarcina statului. În temeiul art. 275 alin. 6 din Codul de procedură penală, suma de 300 lei reprezentând onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul apelant Dorobăţ Gheorghe, av. Mita Baciu Cezar, conform delegaţiei nr. 2256/14.01.2020, rămâne în sarcina statului şi se avansează Baroului Iaşi din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20.11.2020”, se arată în sentință.

Comentarii
 • eheeee cand ai o functie trebuie sa te gandesti bine cand comiti tot felul de ilegalitati dar ei sunt incuiati la cap… nici o functie nu este vesnica, acum sa treaca la munca obisnuita de medic si sa nu mai poata comanda ca bee s-a taiat craca

 • Mai sa fie … ce ti-i mai decupeaza sistemul pe toti iesitorii astia veseli in public. Cum scot ochii ca melcii cum ii agata. Si nu se-nvata minte.
  Ramanem cu Tataru ca e vineri si sigur a rupt radarul la intrare in oras.
  Ca doar n-om ramane fara comunicatori cu halate.
  Stirea nu intristeaza pe nimeni. Viata merge inainte.
  Scoate din joben nea Costel inlocuitor. Fiti pe pace. Era la incalzire persoana ce va prelua functia.
  Gargara ieftina.

 • Mă lămurește cineva? Doamna mai poate fi manager de spital?Mai poate fi invitată să apară pe toate posturile de TV si radio,inclusiv Radio Vacanța în sezon să-și dea cu părerea despre Covid?Intreb serios pentru mine și pentru prieteni.

 • Doamna o va frige in linia intai in combinezon scris cu marker pe spate si cu pampers purtat obligatoriu intre 6 si 8 ore pe zi. Gata cu boieria. Pana acum o mai fofila ba pe la birou, ba pe la prefectura sau consiliul judetean, ba pe la televiziuni, ba pe la radiori, ba pe la presa scrisa, ba~ba de acum a sfeclit-o. O asteptau de mult sacalii contestatari din interior. Va suferi sigur. Asa e-n viata. Urci urci dar si cand cobori. S-o vedem cum performeaza acum pe sloganul lui Popa taticul: „fapte, nu vorbe”.

 • Urmează madam Bulgaru Diana,șefa de la I.M.L….Pana și femeia de serviciu,a fost angajată pe pile(menajera șefei)…sora lui Cimpoesu….cumnata administratorului de la iml,Chebac…

 • Madam Carmencita a plusat tare in ultimul timp in media cu un scop precis. A mizat ca instanta va tine cont de implicarea dumneaei in lupta cu virusul si va da o sentinta favorabila. Numai ca de la atata mediatizare fortata inclusiv membrii instantei si-au putit contura un portret robot privind inculpata. Si uite asa azi i-au dat letala. Urat e ca unele trusturi media au muscat si si-au dat concursul in a-i crea o imagine favorabila. Aceleasi trusturi media care altadata o denigrau.

 • Ce grija aveti voi ! Nu mai puteti de grija altora, stati pe ziare toata ziua, dar cu tara asta care se distrunge din cauza voastra nu vedeti ? Ati votat numai tampiti la conducere, iar oameni buni profesioniti ii improscati cu noroi, va meritati soarta romani tigani .

 • Madam Dorobăț stă toată ziua pe TV și pe ziare.Iar noi om fi țigani români (Doamna e ariană,vorba lui Hitler) dar măcar nu suntem hoți.

 • Da Mitica ai un raspuns sa te linistesti, Profa Dorobat poate sa fie Managera incontinuare si o sa fie vazuta pe toate televiziunile, asta este sa dormi linistit, ai un raspuns pe care il pot citi toti cei care asteapta un radpuns, o seara frumoada !

 • Doamna e creola, mult mai nuantata decat noi. Usor cu jignirile ca va luam in colimator de nu veti putea duce povara. Doamna isi duce crucea asa cum si-a construit-o. Nu ii mai spala nimeni si nimic reputatia. Si mai lasati refrenul asta cum ca noi suntem vinovati ca e situatia asa cum e. Consolati-o acasa in familie. Lasati publicul sa se exprime. Ca nu o fi o mare somitate.

 • Raspuns pentru curiosi ! Da Mitica Profa Dorobat va fi Managera incontinuare si la toate televiziunele va fi, sti de ce ? Este Inteligenta, Profesionista, o buna Managera, poti dormi linistit impreuna cu cei curiosi !!!!!

 • Raspuns pentru curiosi ! Da sta Dorobat toata ziua pe la televiziuni si va mai sta Mitica, Profa Dorobat va fi Managera incontinuare si la toate televiziunele va fi, sti de ce ? Este Inteligenta, Profesionista, o buna Managera, poti dormi linistit impreuna cu cei curiosi !!!!!

 • Carls exprimate petru familia ta si prieteni tai, cand ai sa ajungi in randul celor cu halate albe, sa muncesti la patul bolnavului pana curge apa pe tine sa ajunga in papuci de sub combenizoanele imbracate, sa stai 6 ore impachetat , atunci ai dreptul sa vorbesti, uitate la un film porno si tine pentru tine ideile stupide, salut !!!

 • TREBUIE SA II DEA MINIM 10 ANI LA ESCROACA ASTA BAHLITA ,SA LE FIE INVATATURA LA DOCTORII CARE ISI TRIMIT ASISTENTELE SA CEARA SI SA IA SPAGA PT EI …

 • Managera Spitalului Infectioase are tot meritul sa fie managera, a coordonat bine spitalul de cand este menegera, a renovat toate pavilioanele, se vede ca cu toate ca, este pandemie , se ocupa si de problemele de covid, cat si de alte consolidari in spital, are in subordine si Spitalul de la Letcani, in aceste momente este plin cu pacienti cu covid, este o luptatoare impreuna cu medici, asistente si infirmiere, Felicitari conduceri Spitalului Infectioase !

 • TE ASTEPTAM CU DRAG ! DOMNULE PENSIONAR IASI, AVEM UN PAT REZERVAT IN TERAPIE SI PENTRU DUMNEAVOASTRA, SA VA CONVINGETI CATA SPAGA EA O ASISTENTA !

 • Eu nu am nimic cu d-na si chiar nimic impotrivă să ia ”șpagă” de la pacienți…Și nu am nimic âmpotrivă deoarece chiar dacă am , ea și celelalte specimene din sistemul sanitar, ”șpaga” va rămâne – rețeta de succes !!! Dar să condiționezi nota unor viitor medici de primirea banilor- ASTA E DE NEIERTAT !!!!!!!! Doamna promovează viitor medici slab pregătiți, ea și soțul ei au promovat prostia la rang de valoare în schimbul unor sume de bani cu care își mai iau o casă sau o pensiune sau…ce vor ei! Pentru asta trebuiau ÎNCHIȘI !!! În rest: comentariile potrivit cărora d-na poate rămâne manager- sunt de o tâmpenie greu de comentat !!!! Nu poate !!! În nici un stat și în nici o țară !!! Cât de cât civilizată…dar dacă ea se ”pune” și împotriva acestei normalități…chiar că este irecuperabilă !!!!

 • Eu nu am nimic cu acesti elevi nepregatiti care vorbesc de spaga, intitulat, ROmani satui de prosti, corect care elev, student mai vezi in ziua de azi sa invete cu placere , de exemplul sa fie un bun medic, nici unul ! Toti sunt copi de bani gata a unor famili care castiga bani nemunciti, de ce ar invata acesti copii ! Tot ei sunt cei ce comenteaza, asa au vazut la parinti lor si in familie , au primit bani din spagi, de aceea si vorbesc de spaga, asa au fost obisnuiti sasi castige existenta, cu bani si aceasta practica continua, vad gunoiul din ochiul vecinului, asta datoreaza celor 7 ani de acasa, o generatie de rahat@@@

 • Cum să fii condus de către o infractoare de drept comun ? Măi fraierilor, javra asta a fost prinsă în flagrant și arestată de către D.N.A. și condamnată definitiv !!! Cum să mai fie manager, idioților ! Și așa au primit pedepse mici, probabil i-au costat bani mulți, timp în care a dat să apară la TV !!! Doar nu credeți că a fost în saloane Covid să trateze bolnavi ! Infractoarea, sprijinită de Manciuc și Miftode, dădea lecții colegilor de profesionalism !!! Rușine, panaramelor, cică medici !!! Rahat, Hipocrate !

 • Si mama mea a fost prinsa in flagant , a furat mai mult ca doamna si mue ciuda de asta comentez si barfesc, asa ma invatat spagari mei parinti#!#

 • Acest om ce comenteaza ca este cinstit este din haita de sacali din spital, pe dumnealui il deranjeata colegele de pomeneste de Manciu. Miftod. Deci hotul striga hotul, cine ar comenta in nestinta de cauza ? Da numsi acel ce spune ca tie prieten ! Rahat prieten, spune drept om „” cinstit „” de cand astepti o minune ? Nu mor cani cand vor stapani ! Nu aveti ocupatie de stati toata ziua si paziti posta, taiele mai scurte ca miroase urat !!

 • Lica, m-am uitat la un film porno cu tine, cum mi-ai recomandat. Stii ce am vazut? Ca, Lica … o ai mica … bre. O tii cam mult ascunsa in combinezon si o iriti. Si apropo, salut rimeaza cu te fut … unde vrei tu.

 • Oare exista vreun medic care sa nu accepte bani sau spaga sub orice forma, chiar si acum cand au salarii de mii de euro lunar??? Stiu ca sunt medici care nu cer, care nu conditioneaza actul medical, dar primesc cu bucurie daca li se ofera ceva, orice!!! Rusine lor!

 • Doar niște oameni frustrați comentează și se dau în stamba pe acest site??? Eu am fost pacienta doamnei doctor și am doar cuvinte de lauda la adresa ei, e implicata și deși e manager am văzut și în. Combinezon

 • Le place sa o ea la bot, cine poate sa comenteze la adresa Doamnei ? Decat cei ce mananca o paine numiti chear de ea in functi ! Cei ce nu muncesc la locul de munca si pandesc ziarile si comenteaza la adresa Doamnei ! Cei ce stau cu halatele pe umeri si cu telefoanele pe mesaje ! Rusine , comentati despre cei ce muncesc, Miftode, Manci. O haita de puturosi !!

 • VA TRAGETI DE SIRETURI CU MEDICI ? NU VA STITi CLASA SOCIALA ? PUNETELE LA MUNCA LA PATUL BOLNAVULUI ! DOAMNA PROFESOR FITI UN ADEVARAT COMANDANT DE LINIA INTAI ! SUCCES SI FELICiTARI !!!

 • DOAMNA MANAGER SEPARATI GRAUL DE NEGHINA ! AVETI DISTUI CARE TRAG CHIULU, FACETI ORDINE SI ARMATA CU EI, NU ESTE BUN SI NU VREA SA MUNCEASCA ,AFARA, LA POARTA ASTEAPTA DESTUI, PUNETILE CAMERI DE LUAT VEDERI SI IN BAIE, ESTE SATULA TARA DE SEFI PARATI SI PUTORI !!!!!!!!

Adauga un comentariu