Local

Conferinţă de presă susţinută de preşedintele PMP, Eugen Tomac şi deputatul Petru Movilă – LIVE VIDEO

Publicat: 20 nov. 2020
Dorina Isopescu, Eugen Tomac și Petru Movilă
Eugen Tomac, liderul PMP

În aceste momente are loc o conferinţă de presă susţinută de preşedintele PMP Eugen Tomac şi de deputatul Petru Movilă. La conferința de presă participă deputatul Petru Movilă candidat la Camera Deputaților dar și  prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, candidat PMP pentru Senatul României.

Declarații Eugen Tomac:

  • Partidele trebuie să semneze un pact prin care, odată ajunşi în Parlament numărul de parlamentari să se reducă la 300.
  • Aveţi adresele pe care domnul preşedinte Movilă le-a transmis către fiecare lider politic din judeţul Iași.
  • Lucrurile sunt destul de clare. Nu cerem doar o semnătură pentru reducerea numărului de parlamentari, le cerem să îşi asume prin acest pact şi că vor vota legea pentru pensiile speciale pentru politicieni.
  • Cerem tuturor candidaţilor să susţină acest pact.
  • În scurt timp vom avea răspunsul celor care vor semna acest pact. Românii trebuie să ştie cine susţine intereselor lor şi cine nu.
  • După 6 decembrie, România are nevoie de un nou Guvern susţinut de o largă majoritate. Criză de sănătate publică nu vine singură, urmează o criză economică. Guvernul are nevoie să găsească soluţii pentru trecere prin aceasta. Viitorul cabinet va trebui să aibă pliat programul de Guvernare exact pe priorităţile stabilite de UE. Ne aflăm în faţa unui nou exerciţiu financiar şi pe lângă acest buget oferit României, mai există şi un nou mecanism înfiinţat. Mecanismul pentru relansarea economică. Primim 30 de miliarde de euro prin acest mecanism. Guvernul viitor are obligaţia să-şi concentreze atenţia pe priorităţile pe care UE le are. Noi am ratat oportunităţi pentru că Guvernele au avut altă agenda decât cea a Uniunii Europene.
  • Corina Creţu le spunea foştilor colegi de la PSD să solicite bani pentru autostrăzi pentru că sunt. PSD-ul spunea că nu ne vindem tara că nu au nevoie de bani. În acest sens, PMP va cere ca viitoare coaliţie guvernamentală să înfiinţeze un nou minister pentru inovare digitalizare. UE pune la bătaie 140 de miliarde de euro doar pentru aceste lucruri. Este absolut esenţial să avem încredere în noi şi cred că resursele pe care le putem atrage pe ideea de inovare digitalizare, vom putea crea o infrastructură bună.
  • Profit de această ocazie să vă spun că PMP va insista ca proiectul Autostrăzii care trebuie să lege Moldova de Uniunea Europeană să nu se termine aici ci să fie legată cu Chişinău.
  • Avem resursa umană necesară

Comentarii
  • BRAVOOOOOOOOOOO REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI NOI TREBUIE SA MANCAM MURIM DE FOAME, COPII AU NEVOIE DE ALOCATII PENSIONARII DE PENSII CEI CARE MUNCESC AU NEVOIE DE SALARII 1400 LEI PE LUNA SA TRAIASCA IOHANIS O LUNA SI SA MAI AIBA SI COPII. PARLAMENT UNICAMERAL PARLAMENTARI DOAR 300 , AMERICA ARE 535 CONGRESMENI SI ROMANIA 585 PARLAMENTARI, MILIARDELE SA VIN LA NOI CA SUNT ALE NOASTRE, CITU SE GANDESTE DE UNDE SA TAIE EL SA TAIE DIN MILIARDELE PUZDERIEI DE PARLAMENTARI. ITALIA A REDUS PARLAMENTARII DE LA 900 LA 600 O TARA FOARTE MARE MAI ALES PE ACEASTA CRIZA MONDIALA. AVEM O CONSTITUTIE DEMOCRATICA TREBUIE REFERENDUM SAU INCA SUNTEM IN COMUNISM SI CONSTITUTIA NU PERMITE SAU IOHANIS NU VREA . PARLAMENTUL ROMANIEI A DEVENIT SI CUIBUL HOTILOR PENALILOR SI PUTUROSILOR SA RAMANA CEI CARE MUNCESC SI NU AU DOSARE PENALE

Adauga un comentariu