Cancan ultimă oră

Connect-R, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: „Când un frate te fură…”

Publicat: 04 mart. 2021

Se pare că „războiul” dintre Connect-R și Alex Velea încă nu s-a încheiat, iar cei doi mai au unele lucruri de împărțit. Cel puțin așa pare în urma unei postări pe cate fostul soț al Mishei a făcut-o în mediul online.

Recent, Connect-R a făcut o postare destul de acidă pe contul său de Instagram, care i-a pus pe gânduri pe internauți și i-a făcut să se gândească la faptul că persoana vizată este chiar Alex Velea. În urmă cu ceva timp Connect-R și Alex Velea au avut câteva lucruri de împărțit, iar așa zisul „război” dintre cei doi a plecat de la o piesă, după ce unul dintre cei doi artiști ar fi cântat-o la un eveniment, fără ca să-i fie oferit acordul celuilalt înainte.

De atunci, lucrurile nu au fost prea roz între cei doi, iar acum Connect-R i-a surprins pe toți cu postarea sa. În mesajul publicat acesta vorbește despre trădare și cum poate să vină și chiar din partea unor persoane extrem de apropiate.

„Când un frate te fură, dojenește-l, dar într-un final iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)”, este mesajul scris de Connect-R, la InstaStory.

Ruptură definitivă între Connect-R și Alex Velea?

Nu este pentru prima dată când fanii observă că artiștii nu mai sunt apropiați. În urmă cu ceva timp, Connect-R a vorbit despre trendul muzical în România și a criticat artiștii are au renunțat la calea lor, la genul de muzică pe care îl reprezentau și au început să colaboreze cu diverși maneliști.

În această categorie este inclus și Alex Velea, iar asta a fost o dezamăgire pentru Connect-R. Mai mult, întrebat de fani când va mai scoate o piesă împreună cu Alex Velea, Connect-R a răspuns că nu o să mai existe niciodată o colaborare între ei.

„Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată. (…) Drumuri diferite… Nu mai aștepta! Că nu are rost”, a spus artistul.

Adauga un comentariu