Prima pagină » Local » Consiliul Județean Iași caută firme pentru serviciile de curățenie de la Casa Pătrată! Contractul depășește 200 de mii de lei
Consiliul Județean Iași caută firme pentru serviciile de curățenie de la Casa Pătrată! Contractul depășește 200 de mii de lei

Consiliul Județean Iași caută firme pentru serviciile de curățenie de la Casa Pătrată! Contractul depășește 200 de mii de lei

19 mart. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Local

Consiliul Județean Iași caută firme care să se ocupe de serviciile de curățenie de la Casa Pătrată. Valoarea acestuia este de peste 200 de mii de lei

Procedura de licitație a fost publicată recent pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Contractul are ca obiectiv „Servicii de curățenie și igienizare pentru Consiliul Județean Iași pentru perioada 2024-2025”. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 27 martie 2024, ora 15.00.

Consiliul Județean Iași caută firme pentru serviciile de curățenie de la Casa Pătrată

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, valoarea contractului privind serviciile de curățenie de la sediul Consiliului Județean valorează 294.117 lei, fără TVA.

„Suprafața totală pentru care se vor asigura continuu serviciile de curățenie și igienizare este de 3.117,55 metri pătrați compusă din 149 de încăperi reprezentând spații interioare în care și desfășoară activitatea personalului angajat al Consiliului Județean Iași (birouri, săli de ședință, holuri, 16 grupuri sanitare cu 17 cabine de toaletă și 16 lavoare, spații de arhivare, garaj, oficiu – dispuse pe patru nivele: demisol, parter, etaj I și etaj II) și 423,76 metri pătrați, reprezentând spații exterioare (intrarea oficială, intrarea principală, grădina din curtea interioară, parcarea, scările exterioare, rampa pentru persoane cu dizabilități, aleile și trotuarele din spațiul perimetral aferent clădirii, spațiile de depozitare a gunoiului)”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Pentru menținerea standardului Consiliului Județean Iași, precum și pentru desfășurarea activității curente într-un mediu de muncă sănătos și decent pentru cei aproximativ 200 de salariați ai instituției, este necesară achiziția de servicii de curățenie și igienizare.

Printre activitățile de curățenie pe care firma declarată câștigătoare va trebui să le realizeze sunt și aspirarea, dezinfectarea coridoarelor, holurilor, scărilor de acces interioare, spălarea pardoselilor dure cu mopul, dar și spălarea, dezinfectarea și odorizarea grupurilor sanitare.

Este important de știut că durata contractului de peste 200 de mii de lei, privind prestarea serviciilor de curățenie, este de 12 luni.

Primăria Iași plătește 82 de mii de lei pentru serviciile de curățenie de la Palatul Roznovanu

Contractul privind serviciile de curățenie și întreținere a pardoselilor și treptelor de marmură din Palatul Roznovanu, sediul actual al Primăriei Municipiului Iași, va costa 82.116 lei, fără TVA, echivalentul a 16.531 de euro, fără TVA.

„Serviciul de întreţinere şi curăţare pardoseli marmură prin șlefuire cuprinde: – Șlefuire în umed de la granulația 46 pana la 3500; – Desfacerea mecanizata a rosturilor și chituirea acestora; – Curățarea mecanizata a rosturilor; – Chituirea și rostuirea pardoselilor (fisuri, defecte pardoseală, etc); – Tratament de cristalizare a pardoselilor. Servicii de curatenie si intretinere trepte/contratrepte marmura prin slefuire cuprinde: – Slefuire în umed de la granulația 46 pana la 3500; – Desfacerea rosturilor și chituirea treptelor/contratreptelor; – Chituirea și rostuirea treptelor/contratreptelor din marmura (fisuri, defecte, etc); – Bizotare treapte/contratrepte 10 granulații – Tratament de cristalizare trepte/contratrepte”, sunt informațiile publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice.

Pentru serviciile de curățenie și întreținere a pardoselilor și treptelor de marmură, firma SC Eric Diamond SRL, administrată de Cătălin Radu, are un tarif de 35.200 de lei, fără TVA, iar pentru cele de curățenie și întreținere pardoseală de marmură are un cost total de 46.916 lei, fără TVA.

Consiliul Județean Iași caută firme pentru serviciile de curățenie de la Casa Pătrată. Valoarea contractului este de peste 200 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *