Cancan

Constantin Enceanu, primele declarații după scandalul cu Petruța, mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian: „Cine este mama lui Alin?!”

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Constantin Enceanu primele declarații după scandalul cu Petruța mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian Cine este mama lui Alin
Constantin Enceanu se afla in plin scandal cu Alin Gabriel, fiul de suflet a lui Petrica Matu Stoian

Scandalul dintre Constantin Enceanu, fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian și mama sa ia amploare. Iar, acum, interpretul de muzică populară a avut și o primă reacție. Mama lui Alin Gabriel, Petruța, susține că maestrul a avut prieteni, care ar fi trebuit să îl ajute pe fiul său în cariera de muzician, așa cum regretatul artist i-ar fi rugat, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian a fost foarte revolatată în momentul în care Constantin Enceanu i-ar fi interzis lui Alin Gabriel să vorbească în public despre regretatul interpret de muzică populară.

Constantin Enceanu, primele declarații după scandalul cu Petruța

Constantin Enceanu a avut, acum, o primă reacție despre scandalul în care este implicat. Artistul a mărturisit că nu i-ar fi interzis niciodată lui Alin Gabriel să nu mai vorbească în presă despre Petrică Mâțu Stoian. Artistul, în schimb, spune că l-ar fi sfătuit să aibă grijă la afirmațiile pe care le face pentru a nu fi interpretate ulterior.

”Orice am vorbit în această lume, mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin să nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea. Poate să înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin?

Nu mă interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile în public. Eu sunt o persoană asumată. Eu când am stat de vorba cu Alin, i-am zis doar să aibă grijă ce spune ca să nu fie interpretat greșit căci este la început de drum, era un sfat”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

Alin Gabriel Matei, despre relația dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian

Alin Gabriel Matei neagă un conflict dur între Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican.

“E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, spus Alin Gabriel Matei, potrivit fanatik.ro.

Doru Gușman, impresarul artistului a lansat și el mai multe acuze la adresa interpretei de muzică populară. Impresarul spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus, sub nicio formă, la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, de unde el a plecat supărat.

“A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: “Nu vreau să o mai văd că o ştiu”, spunea acesta.

Adauga un comentariu