Local

Copiii de la DGASPC Iaşi primesc cadouri. Omul de afaceri Sorin Constantinescu a venit la Iaşi pentru campania „200 lei pentru fiecare copil” – VIDEO

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Copiii de la DGASPC Iaşi primesc cadouri. Omul de afaceri Sorin Constantinescu a venit la Iaşi pentru campania 200 lei pentru fiecare copil - VIDEO
Campanie umanitară la Iași

Copiii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi primesc astăzi, 7 decembrie 2022, câteva cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a venit la Iaşi pentru a susţine campania „200 lei pentru fiecare copil”.

„Sunt la Iaşi după cum am promis. Datorită vouă, bugetul este de 300 lei, 200 lei fiind anul trecut. Copiii sunt ferciti şi îşi vor cumpăra tot ce-şi doresc. Vă mulţumesc pentru donaţiile voastre şi vă urez Sărbători Fericite!”, a transmis Sorin Constantinescu, fostul președinte al Asociației Cazinourilor din România.

Au fost ajutați 100 de copii de la DGASPC Iași.

 

Comentarii
  • Tot in iad vei ajunge si tu si donatorii. Cu o floare nu se face primavara, ati distrus familii cu pacanelele voastre , blestematilor. Ati facut voi lege , ca jucatorul „sa-si declare dependenta” pentru a nu mai fi primit in sala?! Ati mai facut si fundatie pt sprijinul dependentilor, unde se scurg doar bai , dar nu raspunde nimeni ( dr. Cristian Andrei ?!) Niciun operator nu legitimeaza clientii. Va veni furtuna si pe strada voastra.

Adauga un comentariu