National

Copil de doi ani din Gorj, găsit după căutări dramatice

Publicat: 01 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Copil de doi ani din Gorj găsit după căutări dramatice
Cristian a fost găsit după căutări dramatice ale echipajelor de poliţie şi a voluntarilor.

Un copil de doi ani, dispărut din judeţul Gorj, a fost găsit după căutări dramatice ale echipajelor de poliţie şi a voluntarilor. Acesta a plecat singur de acasă, aproape dezbrăcat şi desculţ. După îndelungi căutări, micuţul a fost fost găsit, din întâmplare, într-o pădure! Se acoperise singur cu frunze, ca să se încălzească.

Salvatorii susţin că ar fi trecut pe lângă el dacă nu începea să plângă.

Copil de doi ani din Gorj, găsit după căutări dramatice

Sute de oameni au terminat cu lacrimi în ochi, ampla acţiune de căutare a micuţului dispărut de acasă. Cristian – copilul blond cu ochi albaștri a fost desoperit într-o pădure. Părinţii lui spun că, aseară, s-a născut a doua oară.

Salvatorii riscau să treacă pe lângă el, dacă băiețelul nu dădea niciun semn, pentru că se acoperise singur cu frunze, cel mai probabil ca să se adăpostească de frig.

„Era pe burtă, în frunze, sus! dacă nu ţipa, treceam pe lângă el. Era dezbrăcat, desculț… papucul aruncat.” a transmis polițistul care l-a găsit pe micuț.

Jandarmi, scafandri, poliţişti, vecini şi autorităţi, cu toţii au răscolit păduri, lacuri, alte localităţi şi chiar grotele din zonă pentru că micuţul să fie găsit cât mai repede în viaţă. Şi primarii din localităţile învecinate au sărit în ajutor.

Micuţul a dispărut de sub privirile mamei sale. La numai doi ani şi jumătate, cât are, a ieşit singur pe poarta deschisă și a plecat.

Copilul a fost dus la spitalul județean de urgenţă Târgu Jiu. Şi-a revenit astăzi din şoc şi a fost externat.

Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei lui Sebi

Un copil de doi ani, dispărut din judeţul Gorj, a fost găsit după căutări dramatice. În cazul lui Sebastian, copilul dispărut de mai bine de 3 săptămâni de acasă, un cunoscut al familiei a lansat o ipoteză şocantă.

Cunoscuţii familiei lui Sebastian susţin că băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile şi l-a văzut pe copil acolo şi după un timp nu a mai ştiut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greşeală, a ieşit la asfalt, l-a luat careva cu maşina şi nu mai vrea să-l dea”, a spus tatăl lui Sebastian.

Lucian a dispărut din judeţul Cluj. A fost căutat toată noaptea

Lucian, în vârstă de 13 ani, a dispărut din judeţul Cluj. Băiatul din localitatea Floreşti a părăsit domiciliul acum două zile, pe 27 ianuarie, şi nu s-a mai întors. Poliţia a trimis semnalmentele băiatului şi solicită ajutorul populaţiei pentru găsirea lui.

Autorităţile au fost sesizate de faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEŞĂ LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comună Floreşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Mai mulţi voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta. Poliţiştii şi voluntarii unei asociaţii au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat.

Semnalmentele copilului sunt: înălţime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr şaten închis, scurt.

Adauga un comentariu