National

Copil la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni chiar în fața unui polițist care nu a avut nicio reacție

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Copil la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni chiar în fața unui polițist care nu a avut nicio reacție
Un copil aproape că a fost lovit pe trecerea de pietoni asta în timp ce un polițist nu a avut nicio reacție

Un eveniment care s-a produs în Baia Mare aduce iar în atenţia publică faptul că unii dintre polițiști au o slabă pregătire. De exemplu, un copil era să fie lovit pe trecerea de pietoni în contextul în care polițistul din zonă nu a avut nicio reacție.

În altă ordine de idei cel mai mediatizat caz din ultima perioasă s-a produs în București unde un poliţist ce se afla la volanul autoturismului de serviciu a acroşat mortal o fetiţă care traversă pe trecerea de pietoni. Poliţistul a mai rănit şi un al doilea copil.

 

Copil la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni chiar în fața unui polițist

Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 27 ianuarie 2022 în fața unui liderul din Baia Mare. Un copil a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni chiar de față cu un poliţist. Reacția omului legii este inexistentă.

În jurul orei 8, copilul care mergea spre liceu era pe trecerea de pietoni moment în care o mașină aproape că l-a acroşat. În zonă se afla şi un poliţist local de la Poliția Locală Baia Mare. După incident, copilul se duce speriat lângă poliţistul care nu a avut nicio reacție. După ceva timp, copilul reușește să traverseze strada.

Ce spun autoritățile despre poliţistul care nu a reacţionat în momentul în care un copil era să fie lovit pe trecerea de pietoni

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, cei de la IPJ au anunţat că fac verificări pentru a stabili ce măsuri se pot lua în acest caz. Pe de altă parte, primarul din Cavnic, Vladimir Petruț a fost foarte vehement şi a declarat că trebuiesc luate măsuri urgente împotriva poliţistului care s-a uitat şi nu a avut nicio reacție. De altfel, este bine de precizat faptul că primarul din Cavnic este și tatăl elevului.

”Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic.  Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe.

Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru” a explicat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic și tatăl elevului.

MAI a anunțat că au schimbat regulile de admitere la poliție

Pentru că în spaţiul public în ultima perioadă au apărut mai multe cazuri în care se poate observa o intervenție deficitară a poliţiştilor, MAI a anunţat faptul că au schimbat regulile de admitere la poliţie. Vorbim despre faptul că, pe lângă testările clasice, viitori oameni ai legii vor trebui să dea un concurs de rol. Concret, aceștia trebuie să joace rolul de poliţist în fața unei comisii.

Poate cel mai grav caz în care a fost implicat un poliţist este cel care s-a produs în București unde un om al legii a acroşat mortal o fetiţă care traversă pe trecerea de pietoni.

sursă video: digi24

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Adauga un comentariu