National

Copilul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, s-a trezit din comă! Miracolul s-a întâmplat de ziua lui 

Publicat: 08 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Copilul de 3 ani aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă s-a trezit din comă Miracolul s-a întâmplat de ziua lui 
Copilul în vârstă de 3 ani, care a fost aruncat de mama sa pe geamul unui hotel din Botoșani, a ieșit din comă

Copilul în vârstă de 3 ani, care a fost aruncat de mama sa pe geamul unui hotel din Botoșani, a ieșit din comă! Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua sa de naștere! În ultima perioadă, medicii au raportat o îmbunătățire a stării sale, după ce anunțat inițial că va fi deconectat de la aparat.

După ce fratele său a decedat, băiețelul a fost adus la spital într-o stare gravă, iar medicii nu i-au acordat nicio șansă de supraviețuire. Cu toate acestea, un miracol s-a întâmplat în ziua sa de naștere, când el s-a trezit din comă.

Medicii sunt uimiți de acest lucru, iar tatăl său este atât de fericit că nu poate găsi cuvinte potrivite pentru a-și exprima bucuria.

Copilul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, s-a trezit din comă

Tatăl copilului, care a trecut prin momente extrem de dificile în viața sa până acum, a primit veste extraordinară și este copleșit de bucurie.

Bărbatul dorește să ofere copilului o viață fericită, departe de problemele care l-au adus în pragul unei tragedii.

Copilul a fost detubat și a început să plângă. De asemenea, medicii vor administra un tratament și vor efectua câteva investigații amănunțite. Mama copilul rămâne în arest preventiv, deoarece anchetatorii au concluzionat că avea discernământ în momentul producerii tragediei.

O mamă a vrut să se sinucidă cu cei doi copii ai săi

Înainte de a recurge la gestul extrem, Lorela i-a transmis un mesaj soțului său, în care explică, cu note de ironie, de ce a ales să procedeze astfel.

Ulterior, la puțin timp după miezul nopții, a sărit în gol împreună cu fiii săi, însă a rămas agățată de pervazul aflat în fața fereastra camerei de motel. Cei doi copii au ajuns pe caldarâm. Cel în vârstă de doi ani a murit pe loc iar cel de trei ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Femeia, care a amenințat să se sinucidă după tragedie, a fost salvată de un ofițer de pompieri, după ce un negociator al poliției a vorbit cu ea timp de două ore.

”La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide”, conform anchetatorilor.

Cei doi copii au fost duși la spital într-o stare gravă. Din păcate, copilul în vârstă de doi ani a pierdut lupta cu viața. Un negociator s-a deplasat la locul incidentului și a avut discuții cu femeia în cauză, reușind să o coboare în siguranță și să o transporte la spital sub supravegherea polițiștilor, avand în vedere efectuarea investigațiilor medicale.

Adauga un comentariu