WoW!

Corina Caragea şi secretele unui păr lucios. Masca minune pe care o are

Publicat: 24 iun. 2021
colah foto cu Corina Caragea, care arata ce par lucios are
Corina Caragea spune că frumusețea părului ei se datorează,, în mare parte, moștenirii genetice, dar și că are grijă de el

De peste 10 ani o vedem la pupitrul ştirilor sportive de la Pro TV. Are o siluetă de invidiat, dar iese în evidenţă şi datorită podoabei capilare superbe. Probabil că multă lume, mai ales femeile, se întreabă cum reuşeşte vedeta TV să arate atât de bine, având în vedere că, zilnic, se coafează şi foloseşte diverse produse de hairstyle. Ei bine, în acest material vom descoperi secretele pe care le are Corina Caragea pentru un păr lucios.

Este frumoasă, se ţine departe de mondenităţi şi apare foarte rar în presa de scandal. Corina Caragea este uşor atipica trendului. Nu doar că e discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, dar nici nu este adepta afişării în cele mai frecventate locuri de către multe vedete de la noi din ţară. Dimpotrivă, îi place să călătorească incognito, să se cazeze în case vechi, restaurate, evita tot ce înseamnă all inclusive şi nu se cazează întotdeauna neapărat la 5 stele.

Corina Caragea şi secretele unui păr lucios

Ce face Corina Caragea, de are un păr lucios, spectaculos? Nimic deosebit. Spune că, în primul rând, datorează acest atuu moştenirii genetice. În al doilea rând, are grijă de păr. În fiecare este coafat şi primeşte diverse substanţe de hair style, astfel că e necesar să îi acorde o atenţie sporită. Iată câteva dintre cele mai simple secrete pentru un păr lucios şi sănătos, dezvăluite de Corina Caragea:

  • îşi spală părul o singură dată pe săptămână. În cazul ei este perfect aşa, după cum chiar ea mărturiseşte în materialul video de mai jos. Alte persoane, în schimb, simt nevoia să-l cureţe şi la 2-3 zile;
  • foloseşte protecţie termică, indiferent de brandul de la care provin ustensilele de coafat;
  • nu face treceri bruşte de la o culoare la alta. Preferă să rămână brunetă şi să nu-şi decoloreze părul;
  • îşi tunde vârfurile cam de două ori pe an. În cazul altor persoane, acest lucru e necesar o dată pe luna chiar.

Ce foloseşte Corina Caragea ca să nu-i cadă părul?

Din diverse motive, până şi Corinei Caragea îi mai cade părul. Lipsa odihnei, lipsa vitaminelor şi a alimentaţiei sănătoasei, schimbarea anotimpului sau stresul îşi pun amprentă şi când vine vorba de podoabă capilară. Ce face prezentatoarea de la Pro TV în acest caz? După cum mărturiseşte, încearcă să echilibreze situaţia. Spre exemplu, consuma suplimente alimentare sau mănâncă fructe şi legume mai mult decât înainte.

Şampon pentru păr lucios

Corina Caragea e de părere că trebuie să alegem foarte bine produsele folosite pentru propria podoabă capilară. Sunt produse lăudate, care însă au efect negativ. Aşadar, prin testare.
Cât privetse tunsoarea, aceasta trebuie să se facă în funcţie de forma feţei. Cu alte cuvinte, ce se potriveşte unei fete rotunde, sigur nu îi va sta bine unei persoane cu fata ovală.

Alte trucuri de frumuseţe, oferite de Corina Caragea

Ca să aibă volum, Corina Caragea spune că nu foloseşte nimic. În schimb, imediat ce s-a spălat, şi-l usucă cu capul în jos şi îşi pune bigudiuri mari.
Un păr sănătos, cu volum, lucios şi des, depinde de interior. Trebuie să adopţi un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie cât mai sănătoasă.
Nu te abate foarte mult de la culoarea naturală a părului. Cu cât îl supui decolorărilor și vopsirii mai mult, cu atât va suferi mai mult.
Aplică puţin ulei de cocos doar pe vârfuri cu câteva ore înainte de a te spăla pe cap.

Mască pentru podoaba capilară

Corina Caragea spune că foloseşte masca de păr descrisă mai jos. Ai nevoie de gălbenuş de ou, ulei de ricin, ulei de cocos, vitamina A, vitamina E şi bitter suedez.

Adauga un comentariu