Mozaic muzical

Corina Chiriac împlinește astăzi 71 de ani. Cât de frumoasă era artista în tinerețe

Publicat: 26 oct. 2020
Corina Chiriac la varsta de 71 de ani
Cunoscuta interpreta de muzica usoara implineste astazi 71 de ani. In tinere, Corina Chiriac era de o frumusete rara

Cunoscuta interpretă de muzica ușoară împlinește astăzi 71 de ani. În tinerețe, Corina Chiriac era de o frumusete rară și deși a fost mereu curtată de bărbați, artista nu a avut noroc în dragoste. Având o cariera de peste 50 de ani, celebra cântăreață din România a frânt multe inimi.

Corina Chiriac a fost căsătorită o singura data, însă mariajul i-a lasat un gust amar.

Corina Chiriac a frânt multe inimi în tinerețe

În tinerețe Corina Chiriac a avut mulți pretendenți, însă aceasta i-a rămas fidelă soțului ei Virgil Anastasiu, care a dezamăgit-o profund. S-a căsătorit la vârstă de 43 de ani în Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri de care s-a despărțit  patru ani mai târziu. Artista a fost înșelată în repetate rânduri și a decis să nu se mai căsătorească niciodată. Corina Chiriac nu a avut copii.

Într-un interviu acordat în urma cu patru ani, solista a vorbit despre căsnicia și cariera sa.

‘Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uităm acest detaliu. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acestă dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare.

Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, că să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Am locuit pe trei continente!… Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase, care nu ţîn numai de scenă, ci şi de iscodirile minţii, de curiozitate, de dorinţa de a şti’, povestea diva.

In cadrul unui interviu acordat Marinei Almăşan artista a mai adaugat:  „probabil din lipsă de măsură: ne îndrăgostim prea tare, sperăm prea mult, ne iluzionăm prea mult și atunci ne deziluzionăm proporțional cu lipsa de limită, dar hey, nu am spus nimic nou!” spunea artista la acea vreme.

Corina Chiriac împlinește astăzi 71 de ani

Astăzi, chiar de ziua de Sf. Dumitru, în 26 octombrie, Corina Chiriac împlinește frumoasa și respectabila vârstă de 71 de ani. Solista a postat ieri, pe pagina sa personală de Facebook un mesaj.

„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac.

Corina Chiriac este o cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță din România. Corina Chiriac a fost una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 până în prezent.

În tinerețe Corina Chiriac era de o frumusețe rara, lucru pe care îl puteți remarca și în galeria foto.

Adauga un comentariu