Cancan

Cornelia Catanga a divorţat de Aurel Pădureanu. Motivul ruşinos al divorțului

Publicat: 14 sept. 2020
Cornelia Catanga si Aurel Padureanu
Cornelia Catanga a divorţat de Aurel Pădureanu. Cei doi mai pot fi văzuţi împreună doar pe scenă.

Cornelia Catanga a divorţat de Aurel Pădureanu. Cei doi mai pot fi văzuţi împreună doar pe scenă. Relaţia lor ce a durat 33 de ani a ajuns la final. Artistă a hotărât să spună adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre cei doi.

Cei doi făceau un cuplu atât în viaţa personală cât şi în cea profesională. Artiştii au colaborat pe scena artistică încă de la început. Totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste care, din nefericire, a ajuns la final.

Motivul ruşinos al divorțului dintre Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea.

La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru Click.ro.

Cornelia Catanga a divorţat de Aurel Pădureanu. Anunţul surprinzător a fost făcut la Antena Stars

Cornelia Catanga făcea anunțul care lua prin surprindere pe toată lumea, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, prezentată de Nasrin Ameri și Dima Trofim, la Antena Stars. Cornelia Catanga a recunoscut că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu.

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a spus Cornelia Catanga.

S-au cununat în urmă cu şase ani

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu în luna octombrie a anului 2015. Artiştii şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar petrecerea a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.

Mireasă, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Aurel Pădureanu a dat primele declarații despre despărțirea de Cornelia Catanga

Contactat de reporterii „Antena Stars”, Aurel Pădureanu a confirmat că între ei doi există o ruptură, însă a declarat că nu se aștepta ca partenera lui de viață să vorbească despre acest subiect în public, deoarece, de regulă își rezolvau problemele în familie.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”.

Adauga un comentariu