Cancan

Cornelia Catanga ar fi fost înșelată de Aurel Pădureanu. Declaraţii acide ale artistei

Publicat: 20 sept. 2020
Cornelia Catanga plange in platou la antena stars
Cornelia Catanga ar fi fost înșelată de Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga ar fi fost înșelată de Aurel Pădureanu. Doamna muzicii lăutăreşti a scos în evidenţă în timpul mai multor declaraţii faptul că are informații privind decizia artistului de a o părăsi pentru altă femeie. Cu toate acestea Catanga nu doreşte să facă publice acele dovezi.

Cuplul a fost împreună timp de mai bine de trei decenii, în primăvara acestui an cei doi au ales să îşi spună adio.

Aurel Pădureanu ar fi înşelat-o pe Cornelia Catanga

Chiar dacă nu îşi mai vorbesc, artiști locuiesc în aceeași vilă și, conform celor mai noi dezvăluiri, printre motivele despărțirii s-ar număra și infidelitatea.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cornelia Catanga este sprijinită moral de copiii pe care cântărețul îi are din prima căsătorie; Nicoleta și Costel au încercat de mai multe ori să-i împace pe cei doi parteneri.

“Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună”, a mai povestit cântăreața.

În finalul interviului, artista de 62 de ani a mărturisit cu multă durere în glas: “Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”.

Cei doi ar putea aniversa șase ani de la nuntă

În cazul în care se vor împăca în viitorul apropiat, cei doi soți vor putea aniversa luna viitoare șase ani de la nuntă… Mai exact, pe 23 octombrie 2014, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu.

Cei doi artişti şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar artista a fost dusă la altar chiar de fiul său, Alexandru Pădureanu. Mireasă, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Mărul de Aur.

Aurel Păduraru după ce s-a despărțit de Cornelia Catanga: „Asta e”

Contactat de reporterii „Antena Stars”, Aurel Pădureanu a confirmat că între ei doi există o ruptură, însă a declarat că nu se aștepta ca partenera lui de viață să vorbească despre acest subiect în public, deoarece, de regulă își rezolvau problemele în familie.

„Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni maturi”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru „Antena Stars”.

Adauga un comentariu