Cancan ultimă oră

Coronavirusul a provocat o nouă tragedie! Un actor celebru a fost răpus la doar 35 de ani

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coronavirusul a provocat o nouă tragedie Un actor celebru a fost răpus la doar 35 de ani
Actorul indian Rahul Vohra a fost răpus de coronavirus la vârsta de 35 de ani

Pandemia continuă să ne dea mari bătăi de cap și face victime în rândul oamenilor. De când a început criza sanitară și-au pierdut viața din cauza virusul o mulțime de oameni tineri, iar acum o nouă tragedie a lovit lumea actorilor. Celebrul artist indian Rahul Vohra se numără printre cei care au pierdut lupta cu nemilosul virus, după o grea luptă cu boala nemiloasă.

Rahul Vohra, răpus de coronavirus

Rahu Cohra, un actor și vlogger cunoscut din India, fondator și CEO al Superhuman a fost răpus de coronavirus, după zile întregi în care s-a luptat cu boala care i-a afectat considerabil starea de sănătate. Indianul a murit la scurt timp după ce a publicat un clip în care critica sistemul medical din India.

Anunțul dureros al morții sale a fost făcut chiar de către soția lui, care a urmărit evoluția bolii sale îndeaproape și i-a fost alături până în ultimul moment. Toată lumea este șocată de această veste, având în vedere că bărbatul avea doar 35 de ani și nu prezenta alte complicații.

Sistemul medical din India este la pământ

În urmă cu doar câteva zile, el a publicat un clip care a adunat zeci de milioane de vizualizări. El mărturisea că nu avea mască de oxigen, pentru că este o problemă reală în India cu oxigenul, care se găsește tot mai greu. El se plângea de faptul că medicii nu mai fac față și pacienții nu sunt tratați corespunzător.

„Aceasta este extrem de valoroasă acum. Fără ea, pacienții amețesc, li se face rău. Încerci să chemi pe cineva, un îngrijitor, dar nu vine nimeni. Vin o dată pe oră și trebuie să te descurci cumva în absența lor”, spunea actorul.

Ultimul său mesaj pe rețelele de socializare a fost unul extrem de dureros: „Aș fi trăit dacă aș fi avut parte de un tratament mai bun”.

Situația din India este extrem de gravă

Situația din India este una extrem de gravă, pandemia punându-și amprenta dur asupra acestei țări. Bilanțul deceselor de coronavirus a depășit și 4.000 de oameni pe zi.

India a înregistrat peste 21 de milioane de bolnavi și peste 238.000 de morți de la începutul pandemiei. Criza se extinde și lucrurile se complică, pentru că sistemul medical nu mai face față acestei provocări. Locurile din spitale sunt limitate și la fel și oxigenul, care se găsește foarte greu și se vinde la prețuri exorbitante pe piața neagră.

Adauga un comentariu