Local

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași prezintă detalii cu privire la proiectele de infrastructură – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 07 dec. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Costel Alexe președintele Consiliului Județean Iași prezintă detalii cu privire la proiectele de infrastructură - FOTO LIVE VIDEO
Conferință presă Consiliul Județean Iași

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, 7 decembrie 2023, președintele Consiliului Județean Iași prezintă opiniei publice detalii cu privire la proiectele de infrastructură din județ.

Cele mai importante declarații din cadrul conferinței:

„Din 2020 până astăzi cred că ritmul de dezvoltare ce ţine de infrastructura județului nostru a fost unul alert. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru implicarea în dezvoltarea județului nostru. Am finalizat şi am dat spre folosinţă aprox 130 km drum județean. De asemenea avem daţi în folosinţă peste 30 de km de la Țuțora Prisăcani. Suntem astăzi cu indicatorii tehnici finalizați pentru asfaltarea limitei județului Vaslui cu judeţul Neamț prin Dagâţa. Din păcate atunci când vine vorba despre cum arată drumurile naționale din județul nostru nu putem spune acelas lucru. Practic nu avem nici un km de drum modernizat. Nu avem astăzi nici o lucrare implementată de DRDP. Nu avem o lucrare care să satisfacă cerințele în județul şi municipiul nostru. Nu putem să discutăm de dezvoltarea județului nostru fără să avem o infrastructură rutieră.

Și noi suntem într-o cursă contra cronometru când vine vorba de alte județe. De fiecare dată spunem ce ar fi însemnat pentru județul nostru dacă nu ar fi existat acest parteneriat între CJ si Primăria Iași. În 2020 când am venit noi în CJ nu era nici o idee de proiecte „, spus președintele CJ Costel Alexe.

„Am arătat că ne dorim să mergem cu o altă viteză. Cerem de la toate instituțiile care prin activitatea lor să meargă cu aceeași viteză, adică una mai înaltă”, a completat Marius Sorin Dangă.

Comentarii
Adauga un comentariu