Cancan ultimă oră

Cove a plecat de la Pro Tv. Unde va putea fi văzut îndrăgitul prezentator

Publicat: 27 aug. 2021
Cove
Cove se bucură și de un real succes în plan actoricesc și urcă de fiecare dată cu drag pe scena Teatrului pentru copii "Ion Creangă" din București, acolo unde este și manager, din anul 2019

Nici Cove nu mai face parte din echipa Pro TV, după ce trustul fusese părăsit de Florin Călinescu și, apoi, de Oana Cuzino. Astfel, emisiunea ”Vorbește lumea” va fi prezentată doar de Adela Popescu, reîntoarsă din concediul de maternitate.

Mai întâi Florin Călinescu, apoi Oana Cuzino. Cele două vedete au părăsit Pro TV, prima fiind jurat la ”Românii au talent, a doua, realizatoare a emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore”. Iar acum a venit rândul unui alt nume greu care se retrage: Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove. Chiar conducerea Pro TV avea să facă anunțul, chiar înainte de începerea unui nou sezon al emisiunii ”Vorbește lumea”, pe 30 august.

Emisiunea ”Vorbește lumea” a rămas fără Cove! Prezentatorul a părăsit echipa Pro TV

Cove avea să lămurească situația.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove, potrivit Click.ro.

Mihai Petre, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu, Oana Cuzino ți, ultimul, Cove sunt numele grele care au încetat colaborarea cu Pro TV, de-a lungul timpului.

Adauga un comentariu