Local

Crima care a cutremurat tot Iașul! Un individ a ucis fără milă o ieșeancă. A intrat în casa ei și a lovit-o până la ultima suflare

Publicat: 21 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crima care a cutremurat tot Iașul Un individ a ucis fără milă o ieșeancă. A intrat în casa ei și a lovit-o până la ultima suflare
Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă

Un individ din județul Iași a fost pedepsit după ce a fost acuzat că a ucis în bătaie o femeie de 95 de ani. Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași l-au condamnat definitiv pe Daniel Marius Tetea la 19 ani și 7 luni de pușcărie, pentru omor și tentativă de tâlhărie calificată. După ce a intrat în casa femeii, individul a început să o ia la pumni și picioare, pentru bani, dar, când a văzut că victima nu mai respiră, s-a făcut nevăzut. Agresorul a fost prins cu ajutorul unui câine de urmă

Un criminal din Iași a fost prins de anchetatori cu ajutorul unui câine de urmă! Individul a intrat în casa unei ieșence de 95 de ani și a executat-o fără vreo urmă de remușcare! Acum a venit „nota de plată”: îl mănâncă pușcăria pe agresor!
Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași l-au condamnat ieri definitiv pe Daniel Marius Tetea la 19 ani și 7 luni de temniță, pentru omor calificat și tentativă de tâlhărie calificată. Inițial, acesta primise o pedeapsă mai mică cu 2 ani.

Ieșeanul Daniel Marius Tetea, acuzat că a ucis fără milă o bătrână

Dosarul lui Daniel Marius Tetea (33 de ani) a început pe 22 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Tribunalului Iași l-au trimis în judecată pe individ, sub acuzațiile de omor calificat și tentativă de tâlhărie calificată. Asta, după ce ieșeanul fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv.
Potrivit anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, pe timp de noapte, o biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut în comuna ieșeană Răducăneni. Individul a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Victima a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Aceasta a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. La fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

Prins după ce a fost folosit un câine de urmă

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe criminal în persoana lui Daniel Marius Tetea după folosirea unui câine de urmă.

„Suspectul a intrat în curtea și locuința victimei, în vârstă de 95 de ani, din comuna Răducăneni, județul Iași. Suspectul i-a aplicat victimei lovituri la nivelul capului și al feței. Victima a fost găsită a doua zi, adică în dimineața zilei de duminică, 30 august 2020, de către fiica acesteia. Suspectul a fost identificat, preluat și dus la Institutul de Psihiatrie «Socola», în vederea efectuării unei expertize psihiatrice, care să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Totodată, trupul neînsuflețit al bătrânei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. La acea dată, localnicii din Răducăneni au spus că individul nu stătea prea mult în zonă, pentru că, din spusele sale, ar fi fost angajat în municipiul Iași.

Adauga un comentariu