Local

Criminalul bătrânei de 95 de ani din Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat: 04 sept. 2020
Criminalul bătrânei de 95 de ani din Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile
Criminalul bătrânei de 95 de ani din Iaşi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Daniel-Marius Tetea, criminalul bătrânei, în vârstă de 95 de ani, din Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile pentru omor şi violare de domiciliu. Tribunalul Iași a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, vineri, 4 septembrie 2020.

„În baza art.226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul penal nr.512/P/2020 şi, în consecinţă: În baza art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 04.09.2020 până la data de 03.10.2020, inclusiv, a inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor prevăzută de art.188 alin.1 Cod penal şi violare de domiciliu prevăzută de art.224 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal. În baza art.230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului TETEA MARIUS-DANIEL.”, se arată în minuta Tribunalului Iaşi.

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, de 95 de ani, a fost executată de un tânăr

Crimă sângeroasă la Iași. O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost executată în propria casă de un tânăr fără inimă. Femeia s-a trezit cu bărbatul în casă și a fost lovită cu bestialitate. Rănile suferite i-au adus moartea și nimeni nu a putut face nimic pentru ea. După ce a ucis cu sânge rece, s-a făcut nevăzut, dar a fost prins de autorități după ce s-a folosit și un câine de urmă

Crimă sângeroasă la Iași. O biată bătrână, în vârstă de 95 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în propria locuință. Grozăvia s-a petrecut zilele trecute în comuna ieșeană Răducăneni. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână și a bătut-o cu bestialitate. Până în acest moment nu se știe de ce a intrat tânărul în casa femeii și sunt luate în calcul mai multe variante. Anchetatorii trebuie să afle exact ce s-a întâmplat. Cert este că femeia a fost găsită decedată în casă de către fiica ei. Cea din urmă a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă.

A fost identificat principalul suspect după ce a fost folosit un câine de urmă

Anchetatorii nu au stabilit încă ce s-a întâmplat.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul în vârstă de 32 de ani a intrat în curtea și locuința victimei, în vârstă de 95 de ani, din satul și comuna Răducăneni, județul Iași. Deocamdată nu se cunoaște scopul violării de domiciliu. Suspectul i-a aplicat victimei lovituri la nivelul capului și al feței. Victima a fost găsită a doua zi, adică în dimineața zilei de duminică, 30 august 2020, de către fiica acesteia. Suspectul a fost identificat, preluat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În funcție de rezultatul expertizei psihiatrice, urmează ca anchetatorii să ia măsurile legale care se impun.

Adauga un comentariu