Local

Crimă care pare a fi desprinsă dintr-un ritual satanic, la Iași. S-a încercat o mușamalizare din partea făptașilor, dar le-a scăpat un singur lucru. Polițiștii au rămas îngroziți – FOTO

Publicat: 09 mai 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Crimă care pare a fi desprinsă dintr-un ritual satanic la Iași. S-a încercat o mușamalizare din partea făptașilor dar le-a scăpat un singur lucru. Polițiștii au rămas îngroziți  FOTO
Doi tineri din Iași au vrut să mușamalizeze o crimă, care pare a fi desprinsă din filmele de groază

Crimă care pare a fi desprinsă dintr-un ritual satanic, la Iași. S-a încercat o mușamalizare din partea făptașilor, dar le-a scăpat un singur lucru ce i-a dat de gol. Polițiștii au rămas îngroziți când au găsit cadavrul în fața mașinii în care se aflau doi tineri

Doi tineri din Iași au vrut să mușamalizeze o crimă care pare a fi desprinsă din filmele de groază. Constantin Liviu și Dumitru Ursu sunt doi frați din comuna ieșeană Răducăneni, care ar fi omorât un om nevinovat. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, iar mai apoi au vrut să iasă cu basmaua curată, însă un singur lucru i-a dat de gol. S-au agitat până ce au dat de bănuit, iar polițiștii sesizați de o vecină au văzut o mașină suspectă și s-au îndreptat către ea.

Șoc. Când s-au apropiat de farurile mașinii au văzut pe jos un cadavru care a fost recunoscut de către cei ce se aflau în mașină, ca fiind un bărbat cunoscut din sat. Polițiștii au anunțat evenimentul și au asigurat locul faptei, conform procedurilor. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști care au efectuat verificările necesare. S-a deschis o anchetă încă din 2020, dar care abia în urmă cu câteva zile s-a încheiat.

Crimă care pare a fi desprinsă dintr-un ritual satanic, la Iași. S-a încercat o mușamalizare din partea făptașilor, dar le-a scăpat un singur lucru

Viața bate filmul. Doi tineri din Iași au omorât un bărbat într-un mod inexplicabil. Aceștia ar fi vrut să mușamalizeze totul, dar nu au fost destul de rapizi și atenți, întrucât polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident din zonă și i-au identificat pe criminali. Pare a fi o scenă desprinsă dintr-un ritual satanic, pentru că în grupul lor mai erau câteva persoane. Erau toți împânziți cu furci, topoare și alte obiecte dure, în diferite colțuri ale satului.

„În seara zilei de 28.08.2020, orele 22:50, a sesizat, prin apel la SNUAU 112, faptul că persoane necunoscute aruncă cu pietre pe acoperişul locuinţei sale. La faţa locului, în jurul orelor 23:20 a ajuns un echipaj alcătuit din doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 5, care au fost invitaţi în curte pentru a verifica cele sesizate, moment în care membrii familiei, evident agitaţi, doi dintre tineri chiar prezentând urme recente de agresiuni, au observat o maşină ce cobora spre sat, cu farurile aprinse, de pe un deal şi au susţinut că ar putea fi cei care au aruncat cu pietre, motiv pentru care agenţii s-au deplasat cu maşina de serviciu pe drumul ce ducea spre dealul din apropiere, unde s-au intersectat cu maşina suspectă, iar în lumina farurilor a fost descoperită o persoană căzută la pământ.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că victima nu mai prezenta semne de viaţă, motiv pentru care agenţii de poliţie au anunţat evenimentul la SNUAU 112, au asigurat locul faptei, conform procedurilor, şi au întocmit un proces-verbal de sesizare din oficiu cu privire la această situaţie, urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, au declarat oamenii legii.

Ce pedeapsă au primit inculpații

Vinovații au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor și inițial au primit 15, respectiv 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Dar au contestat decizia anchetatorilor și au primit sentințe mai ușoare, precum 10 ani, respectiv 10 luni de închisoare cu executare.

„În baza art. 423, Cod de procedură penală, desfiinţează parţial hotărârea atacată şi, rejudecând cauza, admite, prin încheierea din data de 08.03.2023 a Curții de Apel,  schimbarea încadrării juridice a faptelor reţinute de către instanţa de fond în sarcina inculpatului și îl condamnă la pedeapsa principală de 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de încăierare prev. de art. 198, alin. 1, 2 și 3, C. pen., cu aplic. art. 41, alin. 1 și art. 43, alin. 5, C. pen”, mai spun anchetatorii ieșeni în legătură cu crima care pare a fi desprinsă dintr-un ritual satanic.

Comentarii
  • Mai lăsați băutura când scrieți articolele. Ce ritual satanic, furci topoare , pietre pe acoperiț… bă voi chiar beți până uitați ce aveți de scris sau fumați etnobotanice la locul de muncă ?

  • Bre, nu ați înțeles nika. Pai cum sa descrie ŕitualul satanic? Mai întra copii pe aici. Este destul și faptul ca pe deal mergea o masina cu farurile aprinse, politia a fost anuntata si cum mergea masina aia pi deal, polițiștii au și văzut un mort în fata ei. Pai eu va întreb, cum mergea masina aia cu un mort în fata ei pi sosea. Nunai dracu știe! Cine arunca cu pietre pe strasina omului, numai dracu știe. Și voi acum!

Adauga un comentariu