Local

Crimă oribilă la Iași! O femeie a fost omorâtă pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale! Aproape două zile a agonizat până la deces! – UPDATE

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă oribilă la Iași O femeie a fost omorâtă pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale Aproape două zile a agonizat până la deces - UPDATE
Polițiștii criminaliști din Iași în timpul anchetei

Un ieșean a fost ridicat de polițiști după ce a omorât o femeie. Individul ar fi încercat să o determine să întrețină relații sexuale, însă aceasta a refuzat. Supărat, individul a început să o lovească cu pumnii și picioarele și a lăsat-o în agonie. Femeia a decedat și a fost descoperită a doua zi.

UPDATE: George Boghiță a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor.

George Boghiță, un individ de 59 de ani, a fost ridicat de polițiști după ce a omorât în bătaie o femeie. El a fost reținut miercuri, 4 noiembrie 2020, sub acuzația de omor. Bărbatul din Lunca Cetățuii este suspectat că a ucis în bătaie o femeie pe nume Gabriela Agapie, de 54 de ani. Anchetatorii susțin că, pe data de 1 noiembrie 2020, femeia de 54 de ani a mers în vizită în camera de cămin a unui bărbat imobilizat la pat, în comuna Ciurea. Bărbatul are leziuni grave la coloană, astfel că este vizitat periodic de mai multe persoane, care au grijă de el. Ca de obicei, femeia a mers în vizită, negândindu-se vreo secundă că acolo își va găsi sfârșitul.

La un moment dat, în camera respectivă a ajuns și George Boghiță, care este vecin cu bărbatul imobilizat la pat. Individul de 59 de ani obișnuia să treacă pe la vecinul său. Când a văzut-o pe femeie acolo, ar fi început să tragă de ea, vrând să o determine să întrețină raporturi sexuale. Gabriela Agapie a refuzat, iar Boghiță a început să o lovească.

„Din cercetările efectuate s-a ajuns la concluzia că suspectul a lovit victima cu pumnii și picioarele în zona capului, a mâinilor și a toracelui. În urma leziunilor suferite, victima a fost lăsată acolo, fără a fi anunțat Serviciul de Ambulanță Județean. Din cauza leziunilor suferite la nivel cranian, victima a decedat pe data de 3 noiembrie”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Femeia a agonizat aproape două zile până să moară

Surse judiciare susțin că, în urma agresiunii extrem de violente, femeia de 54 de ani a agonizat timp de două zile. Din câte se pare, victima putea încă să vorbească, dar nu se putea deplasa, ea fiind în stare de șoc. Motivul principal l-ar fi constituit faptul că fusese lovită extrem de puternic în cap. Din cauza faptului că bărbatul care o găzduia pe femeie are grave leziuni la coloană, nici el nu a putut suna imediat la Poliție. Ulterior, autoritățile au fost alertate cu privire la incident printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Din nefericire, echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul femeii.

Criminalul a recunoscut că a lovit-o pe femeie

În același timp, polițiștii au refăcut firul tragediei și, astfel, au ajuns la vecinul suspect. Acesta a fost ridicat și dus la audieri. În cursul după-amiezei de miercuri, individul de 59 de ani a fost reținut de către procurorii ieșeni pentru 24 de ore.

La audieri, acesta a recunoscut parțial comiterea faptei. Mai exact, el a susținut că a avut o divergență cu femeia și că ar fi lovit-o doar cu o palmă la nivelul capului. Individul a negat că el ar fi fost cel care a provocat decesul victimei. Cel mai probabil, în cursul zilei de ieri, 5 noiembrie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Anchetatorii au confirmat pentru reporterii cotidianului BZI faptul că cercetările vor continua, pentru a se stabili cu exactitate ce anume s-a petrecut în camera de cămin din Lunca Cetățuii și care a fost motivul conflictului dintre cei doi.

Adauga un comentariu