Actualitate

Crimă șocantă la Bacău. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica vărului său, apoi s-a sinucis

Publicat: 30 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crimă șocantă la Bacău. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica vărului său apoi s-a sinucis
Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan

Crimă șocantă în Bacău, comuna Gioseni. Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan.

La fața locului poliția a descoperit copila decedată, iar femeia a reușit să ajungă să anunțe vecinii, însă a decedat și ea. De asemenea, atacatorul s-a sinucis tăindu-și gâtul. Fata avea 10 ani, iar mama 35.

La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate.

”La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale,  criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău” au anunțat reprezentanții IPJ Bacău.

Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața.

Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Adauga un comentariu