Local

Crimă şocantă, petrecută la Iaşi! I-a tăiat gâtul unei femei pentru câţiva lei. Agresorul stă acum cu sufletul la gură – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 15 ian. 2022
Momentele în care suspectul a fost dus la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași
Un ieșean acuzat că a comis o crimă oribilă va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime oribile. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Nicăi, sub acuzația de omor calificat. Oamenii legii spun că, în urmă cu câteva săptămâni, individul i-ar fi tăiat gâtul unei femei

O crimă oribilă a avut loc recent în județul Iaşi! Un individ i-a tăiat gâtul unei femei pentru câţiva lei. În urma incidentului extrem de grav, un ieșean va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, ieri, 14.01.2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Constantin Nicăi, sub acuzația de omor calificat. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Constantin Nicăi, acuzat de omor calificat

Oamenii legii spun că ieșeanul Constantin Nicăi (48 de ani) a intrat în atenția lor în urmă cu câteva săptămâni. Victima și agresorul se cunoșteau pentru că cei doi erau vecini. Anchetatorii au povestit faptul că agresorul a intrat în locuinţa acesteia pentru a-i sustrage mai multe bunuri, dar a fost surprins de femeie şi până la crimă a fost doar un pas. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit.

„În seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul în vârstă de 48 de ani a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei de 62 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, cu scopul de sustrage bunuri. În curtea casei, acesta a surprins victima, pe care a început să o lovească cu pumnii şi să o împingă în bucătăria imobilului. De aici, inculpatul a luat un cuţit şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv la nivelul gâtului”, a declarat la acea dată Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Dus la audieri, reținut și, mai apoi, arestat preventiv

Anchetatorii au adăugat că ieşeanul nu a plecat cu mâna goală din casa victimei.

„După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a subliniat Mihaela Apostol.

Surse judiciare au subliniat că, la audieri, ieşeanul a prezentat unele informaţii reale, dar pe care le-a amestecat cu unele false, pentru a-şi ascunde faptele. Aceleaşi surse afirmă că, de fapt, suspectul, care ar fi avut antecedente penale, fiind acuzat în trecut tot de o tâlhărie, ar fi ştiut că vecina lui avea o sumă de bani în casă. Individul a fost dus la instanță, care a admis propunerea de arestare formulată de anchetatori în cazul lui Constantin Nicăi.

Comentarii
  • nu inteleg de ce s-a scos pedeapsa capitala din aceasta tara. pe cine deranjeaza faptul ca niste jigodii sunt executate? de 32 ani s-a ajuns ca in codru in aceast tara! fiecare face ce vrea, bate pe cine vrea, taie gatu cu-i vrea, s.a.

Adauga un comentariu