Titlurile zilei

„Criminalul” cu ciocan, de la River Towers, a plănuit în detaliu uciderea prostituatei. Ionuț Proca a ales la întâmplare din peste 500 de femei? – FOTO

Publicat: 23 feb. 2024
_____ Vizualizări 26 Comentarii
Criminalul cu ciocan de la River Towers a plănuit în detaliu uciderea prostituatei. Ionuț Proca a ales la întâmplare din peste 500 de femei - FOTO
Ionuț Proca, angajatul primăriei Iași care a zdrobit capul unei prostituate cu un ciocan a plănuit în detaliu totul

Procurorii ieșeni confirmă faptul că Ionuț Proca, „criminalul” cu ciocan, de la River Towers, din Iași, și-a plănuit în detaliu fapta. Individul ar fi apelat prostituata sub pretextul întreținerii relațiilor sexuale, însă a atacat-o până a intrat în comă

Ionuț Claudiu Proca s-a dus țintit să ucidă. Asta cred anchetatorii ieșeni la câteva zile de la întâmplarea care a dat alarma la Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Trebuie precizat faptul că, din momentul în care prostituata a fost găsită inconștientă de „peștele” ei la River Towers, toți polițiștii au fost în alertă. Ionuț Claudiu Proca a procedat ca în filmele cu criminali în serie. De aceea, oamenii legii se așteptau ca fapta să se repete. A fost o întreagă desfășurare de forțe, iar individul a fost identificat și prins marți, 20 februarie 2024, la București.

Procurorii confirmă: Proca a plănuit atacul

A plănuit uciderea prostituatei în detaliu. Acest lucru a fost confirmat de procurorii ieșeni.

„În fapt, s-a reținut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea și efectuarea de acte de pregătire a faptei,  sub pretextul întreținerii de relații sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns în apartamentul acesteia, din municipiul Iași, strada Chimiei, iar în interior i-a aplicat multiple lovituri în zona capului, cu un obiect contondent (ciocan) cauzându-i un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu înfundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus în pericol”, au transmis procurorii ieșeni.

Practic, Proca a putut alege din peste 500 de prostituate care au anunțuri pe site-urile de profil la Iași. Nu este clar nici până acum dacă aceștia se cunoșteau.

Ionuț Proca, „criminalul” cu ciocan, a fost arestat

Miercuri după-amiază, Ionuț Proca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în dosarul de urmărire penală nr. 99/P/2024, privind pe inculpatul PROCA IONUŢ CLAUDIU, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin (1) Cod penal raportat la art. 188 alin. (1), art. 189 alin. (1) lit. a) Cod penal. Dispune arestarea preventivă a inculpatului PROCA IONUŢ CLAUDIU, pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 21.02.2024 și până la data de 21.03.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Nu este pentru prima dată când Ionuț Claudiu Proca stă față în față cu procurorii. Acesta a fost anchetat în urma scandalului în care a fost implicat fostul subprefect Marian Grigoraș. Se pare că Proca și amanta fostului subprefect ar fi avut o relație cândva. Trebuie precizat faptul că tânăra care a fost lovită cu ciocanul în cap este în stare critică în continuare, iar medicii ieșeni sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale acesteia. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu „criminalul” cu ciocan, de la River Towers.

Comentarii
  • Băi proca, animalule, ai nenorocit un om. Ai lăsat peștanul fără sursa de venit. De unde plm o să mai plătească bietul om impozitele ? Acu’ iar trebuie să o ia la pas prin satele din boston, să găsească o alta grasă. Ori vrei să facă infarct și stop cardiac de să îi vina familia în greva foamei la spital ?

  • Si daca fata n-a prestat conform dorintelor clientului, ii crapi capul cu ciocanul? Ce om normal umbla cu un ciocan la el?

    Pe de alta parte, aviz amatoarelor de easy money: cautati-va un job normal si moral, ca pana la urma, toate veti da socoteala sub o forma sau alta pentru desfraul in care traiti.

  • Baroane, te salut din mers. Mereu ai scris fain frumos, ai respectul meu, cine stie – cunoaste.
    Dar zic si eu, la faza cu fata ca era nervoasa, poate tu ca veteran ai mers la ea fara ciocan. Ma-ntelegi, pardon. Fara suparare.
    Ca nu-s toate ca baba-masaj: nici bune, nici ieftine. Unele, fara ciocan, devin nervoase.

  • Individul ăsta cu apucături criminale era cercetat de DIICOT și pentru infracțiunea de ,,acces ilegal la un sistem informatic”.
    Practic,acesta a făcut posibilă apariția în presă a fotografiilor cu Mara Gheran și fostul subprefect Grigoraș.A furat pozele din telefonul Marei Gheran(fosta prietena),pe cai ilegale și după aceea le-a dat(vândut) la presa.E publica această știre.
    Un mare,,smeker” psihopat care acum a nenorocit un om,indiferent că era prostituata.E o viață,n-ai dreptul s-o iei!

  • Uitasem sa precizez ca pe nimfomane forum avea clientela veche si cred ca exagera cu peste 10 clienti pe zi. Ar fi putut sa isi plateasca cu banii de la un client o asigurare lunara . A ajuns un pericol prostitutia si pestii profita de pe urma fetelor. Sanatate tuturor. Facem cheta pe forum pt Raimonda.

  • Era o fata buna cu servicii mediocre dar care avea multi clienti…de acolo si problema ca nu ii selecta. Pe forumul de pe nimfomane avea multi clienti.

  • Toti care faceti sex cu prietene crvulițe sau cu prostituate profesioniste, aveti toate sansele sa fiti diagnosticati la primele analize de sange cu HIV, VDLR, HC , HPV- tulpina cancerigena sau-si cu gonoree ! Succes in viaga de apoi…

  • Baron58…salutare colega. Te-ai bucurat de copila asta de 20 de ani cind ai de trei ori vârsta ei…150 lei nr e echitabil. Imi plac recenziile tale pe nimfomane desi le cam promovezi…

  • Eu nu inteleg un lucru, daca fata avea „peste” si tot a fost zdrobita atunci intrebarea mea este: Care mai este rolul pe rechin? Voi va dati seama ca daca aparea rechinul atunci si el ar fi fost zdrobit?

  • Rechinii de obicei sunt iubițeii fetelor astea amărîte….niște prostani. Interlopii cu fete la produs sunt din alta categorie

  • @Anonim…sau mai bine este sa ai o iubita care nu e crva țărănetă si care se fte numai cu tine…inafara de laba . Mai exista si fete corecte dar putine in Ro. Majoritatea sunt țărănci crve ca mamele lor..

Adauga un comentariu