Cancan

Criminalul lui Emi Pian, reacţie şocantă! Ce i-ar fi spus liderul Duduienilor

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Criminalul lui Emi Pian a ajuns în fata anchetatorilor acolo unde a dat declaraţii. În cele ce urmează vă prezentăm principalele declaraţii făcute de acesta cu privire la partida de barbut de la care a pornit totul.

Modul în care a murit Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a ridicat multe semne de întrebare. Anchetatorii, dar şi familia acestuia se chinuie din răsputeri să afle care este adevărul. Până în acest moment nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea fatidică.

Criminalul lui Emi Pian, reacţie şocantă!

Din primele informaţii se pare că tot conflictul ar fi început după ce Emi Pian le-a spus celor tineri prezenți la jocul de zaruri că nu îi mai respectă pe cei în vârstă.

În acele momente tensiunea crescut, iar totul a ajuns la cote maxime în momentul în care s-a aflat că ambele „tabere” prezente ar fi dat bani cu camătă aceluiași jucător o sumă fabuloasă, de 300.000 de euro.

Principalul suspect, aflat acum în custodia poliţiei, a fost internat sub pază imediat după bătaie și audiat. Bărbatul din clanul Rinu le-a spus anchetatorilor că nu-și amintește exact pe cine a lovit, așa că poliția continuă cercetările pentru a stabili cine este autorul crimei.

Primele concluzii ale autopsiei liderului Duduienilor arată că o lovitură în zona femurului i-a fost fatală, dar va mai dura până la rezultatele finale.

Cine este presupusul criminal al lui Emi Pian

Șeful Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de un alt interlop cunoscut pe teritoriul României, Napi, liderul clanului Rinu, într-o bătaie ce a avut loc în Sectorul 6 din Bucureşti.

Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, murind. Principalul suspect ar fi un rival, poreclit Napi. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat.

Priveghi cu scandal la Emi Pian. Mai multe amenzi au fost aplicate

In timp ce organele judiciare incearca sa afle cine este criminalul lui Emi Pian, la priveghil acestuia s-a lasat cu scandal.

La priveghiul celebrului interlop s-au aplicat mai multe amenzi, printre cei amendaţi numărându-se şi celebrul manelist Florin Salam. Cântăreţul i-a cântat la căpătâiul liderului clanului Duduianu, înconjurat de zeci de oameni. Nimeni nu a purtat masca de protecţie, iar de distanţare socială nici nu a putut fi vorba.

Ministrul Marcel Vela a intrat în direct la România Tv, unde a anunţat că printre zecile de persoane amendate s-a aflat şi Florin Salam.

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela.

Adauga un comentariu