Cultural

Crina Abrudan a fost părăsită de soț cu ani în urmă, dar s-au împăcat. De ce frumoasa prezentatoare nu a devenit mamă până acum

Publicat: 11 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crina Abrudan a fost părăsită de soț cu ani în urmă dar s-au împăcat. De ce frumoasa prezentatoare nu a devenit mamă până acum
Crina Abrudan are o căsnicie fericită alături de fostul fotbalist Gabi Popescu, dar regretă că nu are copii.

Crina Abrudan a recunoscut că a fost părăsită de soț cu ani în urmă, dar s-au împăcat. Celebra prezentatoare de știri formează un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu, însă relația lor a fost plină de certuri și momente tensionate. Cu toate acestea, Crina Abrudan ș soțul ei se bucură din plin de viața de familie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene. Puțini sunt cei care știu de ce frumoasa prezentatoare nu a devenit mamă până acum.

Crina Abrudan a fost părăsită de soț cu ani în urmă, dar s-au împăcat

Crina Abrudan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, știrista ascunde o poveste de viață tumultuoasă.

Crina Abrudan are o căsnicie fericită alături de fostul fotbalist Gabi Popescu, însă relația lor a fost greu încercată de-a lungul timpului.  În anul 2013, după cinci ani de relație, cei doi au decis să se despartă. Se pare că certurile dese și refuzul Crinei Abrudan de a avea copii au dus la destrămarea relației.

Cu toate acestea, în anul 2014 s-au împăcat, iar în anul 2017 au avut o nuntă de poveste. În prezent, Crina Abrudan regretă că nu are copii cu Gabi Popescu și că s-a axat prea mult pe carieră.

Motivul pentru care frumoasa prezentatoare nu are copii

La vârsta de 45 de ani, Crina Abrudan nu are copii. Aceasta a dezvăluit recent că este deranjată atunci când cei din jur o întreabă de ce nu a devenit mamă până acum.

,,Nu-mi place să mă întrebe lumea de ce nu am un copil și dacă îmi doresc să am un copil și de ce nu am făcut un copil și așa mai departe. Este un subiect pe care nu vreau să-l abordez pentru că este foarte sensibil.

Consider că este o problemă, e un subiect delicat și foarte personal, adică e un subiect pe care trebuie să-l discute oamenii ăia doi ei între ei, nu cu mama, nu cu tata, nu cu frate, nu cu soră și nu cu publicul, și cu lumea.

În ultima vreme am văzut că este un subiect atât de sensibil încât orice răspuns ai da la această întrebare sigur se găsește cineva care să te jignească, să te înțepe, care să te judece și atunci e mai bine să nu abordez acest subiect, pentru că e mai bine să fiu eu liniștită și să nu mă supere nimeni și nimic.”, a declarat vedeta.

Crina Abrudan are o căsnicie fericită alături de fostul fotbalist Gabi Popescu, dar regretă că nu are copii. Știrista recunoaște că s-a concentrat prea mult pe carieră și a neglijat viața de familiie. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și a trecut peste problemele din mariaj. Deși relația  lor a fost una plină de certuri și împăcări, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu