Cancan

Crina Abrudan regretă că nu are copii. Vedeta a fost la un pas de divorț de fotbalistul Gabi Popescu

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crina Abrudan regretă că nu are copii. Vedeta a fost la un pas de divorț de fotbalistul Gabi Popescu
Crina Abrudan are o carieră de succes, dar regretă faptul că nu are copii.

Fosta prezentatoare de știri sportive Crina Abrudan regretă că nu are copii. Puțini sunt cei care știu că vedeta a fost la un pas de divorț de fotbalistul Gabi Popescu, iar motivul a fost de-a dreptul surprinzător.

Se pare că partenerul ei de viață își dorea foarte mult să aibă un copil, dar răspunsul frumoasei prezentatoare l-a surprins. În pofida tensiunilor din cuplu, cele două celebrități au depășit momentele tensionate și și-au păstrat căsnicia. Cu toate acestea, Crina Abrudan regretă faptul că nu a devenit mamă până acum.

Crina Abrudan își dorește să aibă copii

Frumoasa prezentatoare de știri sportive s-a remarcat la pupitrul știrilor de la Antena 1. Cu o carieră de succes în televiziune, Crina Abrudan și-a încercat norocul și în afaceri. Vedeta a demonstrat că are abilități și în acest domeniu, după ce s-a axat pe design interior și imobiliare. 

Mai mult, aceasta a cumpărat un spațiu pe care l-a transformat într-un loc de joacă pentru copii. 

Dacă pe plan profesional vedeta se declară împlinită, reușind să își realizeze toate dorințele, se pare că lucrurile stau altfel pe plan personal. Crina Abrudan regretă că nu a devenit mamă până acum și că s-a concentrat mai mult pe carieră.

Prezentatoarea de la Antena 1 este căsătorită de mai mulți ani cu fostul fotbalist Gabi Popescu, însă relația lor a fost una plină de certuri și împăcări. Vedeta tv recunoaște că este o fire vulcanică și de cele mai multe ori conflictele sunt declanșate de ea.

„Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie.

Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin.” Amândoi suntem Capricorn.”, a declarat soția lui Gabi Popescu. 

Din spusele acesteia, majoritatea certurilor dintre ei au fost provocate de faptul că frumoasa Crina Abrudan amâna momentul în care va deveni mamă, spre nemulțumirea partenerului ei de viață.

Celebra prezentatoare a fost la un pas de divorț

Căsnicia Crinei Abrudan a fost una tumultoasă. Blondina a recunoscut că soțul ei și-a dorit foarte mult un copil încă de la începutul căsniciei lor. Cu toate acestea, vedeta nu se simțea pregătită să devină mamă, așa că tensiunile în cuplu au continuat o perioadă de timp.

Treptat, cei doi au depășit momentele dificile, iar acum prezentatoarea își dorește foarte mult să aibă copii, dar și să revină în televiziune.

La 43 de ani, Crina Abrudan are un fizic de invidiat și se menține în formă cu ajutorul unui stil de viață sănătos. De asemenea, aceasta recunoaște că face mult sport, cu toate că înainte nu era adepta activităților fizice. 

Fosta prezentatoare de știri sportive a mai precizat că nu ține o dietă specială, iar faptul că este mereu în mișcare și are un program încărcat o ajută să aibă un fizic de invidiat.

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. (…)

„Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.”, a precizat aceasta.

Crina Abrudan are o carieră de succes, dar regretă faptul că nu are copii. În vârstă de 43 de ani, prezentatoarea de știri sportive cu un fizic de invidiat se declară pregătită pentru rolul de mamă și își dorește ca acest fapt să devină posibil cât mai curând.

Adauga un comentariu