Cancan ultimă oră

Cristi Borcea, gata să facă și al 10-lea copil, a recunoscut Valentina Pelinel

Publicat: 30 iun. 2022
Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea, gata să facă și al 10-lea copil, a recunoscut Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi nu au de gând să se oprească aici. Ar putea apărea în curând un nou membru în familia Borcea.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu. În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cum își crește Cristi Borcea copiii

Pelinel a dezvăluit că Cristi Borcea e mai atent ca niciodată când vine vorba de copiii săi.

„Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață. Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi.

Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, a mai spus Valentina Pelinel.

Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

„Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane. Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Cristi Borcea are o avere estimată a fi în jurul a 80 de milioane de euro.

Motto-ul după care Valentina Pelinel se ghidează în viață: „Nimic nu e întâmplător!”

Valentina Pelinel a explicat că îi place să aibă control total asupra vieții sale, lucru demonstrat și prin decizia luată în căsnicia cu Cristi Borcea.

Soția fostului acționar de la Dinamo se caracterizează drept o persoană tipicară și organizată, care consideră că „în viață nimic nu este întâmplător”.

„Sunt o persoană tipicară și foarte bine organizată. Dar nu m-aș numi control freak la niciun capitol. Există situații și lucruri unde orice control este inutil, iar viața îți demonstrează mereu sau când te aștepți mai puțin că nimic nu este întâmplător. Așa că, da, îmi place controlul, dar în același timp cred că există un plan mai mare, un bigger picture de care e bine să ținem cont”, a mai declarat Valentina Pelinel.
Adauga un comentariu