Cancan ultimă oră

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, din nou părinți? Ultima declarație

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristi Borcea și Valentina Pelinel din nou părinți Ultima declarație

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel îşi mai doresc un copil. Împreună au un băiat şi două fete. Cei doi sunt căsătoriţi de câţiva ani. Chiar dacă, la început, relaţia lor a stârnit rumoare, iar Borcea a sta un timp după gratii, au trecut peste toate obstacolele.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a dezvăluit Valentina Pelinel recent.

Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, a spus că soţia lui mai vrea un copil. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.”

Cum se înţelege Valentina Pelinel cu Cristi Borcea

Dacă e să ne luăm după declaraţiile din presa, se pare că cei doi au o căsnicie frumoasă.

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seară pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti. Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a mai spus soția fostului acționar de la Dinamo.

Fertilizare în vitro la a doua sarcină

Potrivit unui interviiu acordat în toamna anului 2020, Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea în vitro. Astfel, a putut să aduca pe lume perechea de gemeni.

„Da, o să spun pentru prima dată. Am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate. Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, spunea Valentina la momentul respectiv.

Adauga un comentariu