Cancan ultimă oră

Cristi Mitrea și Anca Dinicu, nași pentru prima oară. Pe cine au botezat cei doi?

Publicat: 12 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristi Mitrea și Anca Dinicu nași pentru prima oară. Pe cine au botezat cei doi
Cristi Mitrea și Anca Dinicu au avut astăzi un eveniment important

Luptătorul de MMA și actrița Anca Dinicu au botezat-o astăzi pe Natalia, fetița unor prieteni de-ai lor. Ce relație este între cei doi? S-a zvonit în trecut că ar forma un cuplu.

Cristi Mitrea și Anca Dinicu au avut astăzi un eveniment important. La ora 12:00 au botezat-o pe Natalia, fata unor prieteni apropiați ai acestora. Totul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fără petrecere, conform normelor de protecție COVID-19.

Cristi Mitrea și Anca Dinicu, în biserică

Cristi Mitrea și Anca Dinicu sunt prieteni buni. Luptătorul MMA: ”Este prima oară când sunt naș”

În acest moment, Cristi Mitrea și Anca Dinicu se află la o masă în familie, pentru a sărbători faptul că au devenit nași pentru prima oară. Mitrea a dat mai multe detalii despre evenimentul ce a avut loc astăzi și care i-a marcat într-un mod plăcut viața.

”Mă bucur de acest moment foarte mult, pentru că este prima oară când sunt naș. Sper ca micuța Natalia să fie sănătoasă, fericită și norocoasă. Noi voi avea mereu grijă de ea”, a spus Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea, Anca Dinicu și Natalia, finuța lor

S-a zvonit că Anca Dinicu și Cristi Mitrea ar fi format un cuplu

În vara anului 2020, se zvonea că fostul sportiv de performanță ar avea o legătură amoroasă cu actrița de televiziune. Cei doi au negat și au declarat că sunt prieteni de mai bine de 10 ani și se înțeleg de minune.

La vremea aceea, Cristi Mitrea postat o fotografie de pe plajă, la răsăritul soarelui, în compania Ancăi Dinicu. Actrița ținea în mână o sticlă, în timp ce luptătorul de MMA a cuprins-o pe după umeri, postând un mesaj în dreptul fotografiei: ”Am trecut noi prin altele mai grele”, semn că cei doi ar avea un trecut destul de bogat împreună.

”De Mitruș mă leagă o prietenie de aproape 10 ani, nu am avut și nici nu avem o relație amoroasa. Suntem doar foarte buni prieteni”, declara pe atunci Anca Dinicu.

Adauga un comentariu