Cancan

Cristian Boureanu s-a despărțit de iubită. Laura era cu patru ani mai mare decât fiica sa, Ioana Boureanu

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Boureanu s-a despărțit de iubită. Laura era cu patru ani mai mare decât fiica sa Ioana Boureanu
Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus ADIO după mai bine de șase ani de relație

Cristian Boureanu nu mai formează un cuplu cu iubita lui tinerică, Laura Dincă, care era cu doar patru ani mai mare decât Ioana Boureanu, fiica fostului politician. Cei doi au fost împreună șase ani și jumătate, iar la un moment dat chiar vorbeau despre căsătorie. Cu toate acestea, Cristian și Laura au decis să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă au avut o relație frumoasă.

Probabil și din cauza pandemiei și a restricțiilor, în ultima perioadă, din ce în ce mai multe relații iau sfârșit. Și, culmea, vorbim chiar și despre unele cupluri extrem de sudate care păreau că trecuseră proba timpului. Unul dintre aceste cupluri este cel format până mai ieri de Cristian Boureanu și Laura Dincă. Aceștia se numără și ei printre cei care au decis să meargă pe drumuri diferite. Și aceasta deoarece lucrurile nu mai mergeau deloc așa cum trebuie între ei.

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura Dincă

Fostul politician și Laura Dincă erau împreună de aproape șapte ani și chiar s-au logodit în 2018. Mai mult, ei ar fi vrut să facă și nunta, însă evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei. Acum, însă, relația lor a ajuns la final, iar Cristian Boureanu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Laura Dincă. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, deși recunosc că au avut o relație foarte frumoasă. Boureanu crede că mulți se vor bucura pentru despărțirea lor, dar a decis să dea chiar el vestea, pentru a evita răutățile.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, este anunțul făcut de fostul politician.

Deși toată lumea se gândea că Cristian și-a găsit sufletul pereche și se pregătește chiar să facă marele pas, se pare că lucrurile stăteau cu totul altfel. De curând, Monica Tatoiu, o prietenă apropiată a lui Cristian, a dat de înțeles că între cei doi nu mai merg lucrurile așa de bine și că situația s-a schimbat.

Între Cristian și Laura era o diferență de aproape 30 de ani

Se pare că planurile lui Boureanu și ale Laurei s-au schimbat și nu se mai regăsesc unul lângă celălalt. Având în vedere că și diferența de vârstă dintre ei este foarte mare, de aproape 30 de ani, au alte orizonturi și moduri de gândire diferite. Iar toate acestea au condus la din ce în ce mai multe incompatibilități. Astfel, ar fi dispărut dintre ei focul iubirii și ar mai fi rămas doar o frumoasă prietenie.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a declarat de curând Monica Tatoiu.

Relația lor a fost aspru criticată încă de la început din cauza vârstei. Nimeni nu le dădea multe șanse și spuneau că tânăra este cu el doar pentru bani. Cu toate acestea ei trecuseră testul anilor și au demonstrat că între ei era mai mult decât un interes.

Cristian Boureanu, scandal monstru cu Ioana Boureanu

Fiica lui Cristi Boureanu s-a transformat în ultimii ani și nu mai este adolescenta timidă de altădată. Ioana a devenit, ușor-ușor, femeie în adevăratul sens al cuvântului, ea dovedind că are și un mod de gândire matur. Probabil vă mai aduceți aminte de scandalul dintre Cristian Boureanu și Ioana Boureanu de acum cinci ani, când a fost nevoie de intervenția poliției. Atunci, fata și-a exprimat dorința de a sta mai mult cu mama ei, acuzându-și tatăl de violență. Cu toate acestea, anii au trecut rapid, iar Ioana pare că acum e independentă și ia propriile decizii. Ba chiar se pare că s-a reîmpăcat cu tatăl ei, Cristian Boureanu, și avea o relație decentă și cu iubita acestuia…

Adauga un comentariu