Cancan ultimă oră

Cristian Cioacă, obsedat de Elodia Ghinescu. Ce face în fiecare seară cu fotografia avocatei dispărute: “Nu are regrete…”

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Cioacă obsedat de Elodia Ghinescu. Ce face în fiecare seară cu fotografia avocatei dispărute Nu are regrete
Cristian Cioacă, soțul femeii, este în prezent în închisoare și se pare că ar fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia, făcând un gest ciudat cu poza ei în fiecare seară

Cazul Elodiei Ghinescu rămâne deschis după aproape 15 ani și nu se știe nimic despre celebrul avocat. Cristian Cioacă, soțul femeii, este în prezent în închisoare și se pare că ar fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia, făcând un gest ciudat cu poza ei în fiecare seară.

Cristian Cioacă a devenit unul dintre cele mai de temut personaje de la joi din țară, considerat un criminal. Deși nu s-a aflat nimic de Elodia Ghinescu, soția acestuia despre care nu se mai știe de 15 ani, rămâne principalul suspect în dispariția acesteia.

Cristian Cioacă, obsedat de Elodia

Bărbatul este închis acum și nu ii este deloc ușoară șederea în penitenciar, mai ales că nu s-a făcut deloc plăcut în rândul deținuților. Tot aceștia au fost cei care au dezvăluit despre el un detaliu interesant, care a pus pe jar și a uimit pe toată lumea.

Cioacă pare să fi dezvoltat o anumită obsesie pentru avocata Elodia Ghinescu. În pofida faptului că a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omor, Cioacă pare să aibă încă sentimente pentru soția lui. Astfel, în urmă cu ceva timp, Cristian Cioacă a fost surprins de colegii de celulă făcând un gest cu totul neașteptat. El a fost văzut strecurându-și fotografia Elodiei sub pernă, înainte să se culce, și chiar oftând atunci când privea imaginea cu mama copilului său.

Avocatul familiei Ghinescu neagă aceste zvonuri

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a vorbit pentru WOWbiz.ro despre acest subiect, Explicând că ea nu a aflat nimic despre cele întâmplate și nici nu crede că ar fi adevărat. Ar putea face acest gest doar pentru atenție, dar nu pentru că regretă ce a făcut.

Avocata consideră că Elodia a fost ucisă de către Cioacă și el este unicul vinovat. Crina Radu este de părere că, in cazul in care Cristian Cioacă ar fi avut vreun regret, ar fi spus adevărul și ce s-a întâmplat cu mama copilului lui, pentru a-i face un loc de veci cu un trup, resturi, asa cum se cuvine.

„Eu nu știu de acest lucru, părerea mea e că nu a dormit cu această fotografie a Elodiei la cap. Nu cred că are niciun regret, spunea. Dacă avea regrete și dacă se gândea la copilaș, pentru că mama copilului nu are un mormânt. Dacă Cristian Cioacă avea cel mai mic regret și se gândea și la copil, să poată să meargă la mormânt, să poată să-i aprindă o lumânare, să-i aducă o floare. Atunci spunea ce a făcut cu trupul Elodiei, cu rămășițele…dumnealui nu a avut niciun regret din toate aceste lucruri”, susține avocatul.

Adauga un comentariu