Actualitate

Cristian Cioacă, obsesie pentru Elodia, în închisoare! Ce făcea cu fotografia avocatei

Publicat: 27 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Cioacă obsesie pentru Elodia în închisoare Ce făcea cu fotografia avocatei
Cristian Cioacă a fost surprins de colegii de celulă ținând o poză cu Elodia sub pernă

Fostul polițist Cristian Cioacă, pare să fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia Ghinescu, cea care i-a fost soție și din cauza căreia se află închis. Acesta nu a uitat-o pe avocata dispărută fără urmă și încă ar mai avea sentimente pentru ea. Astfel, potrivit unor colegi de celulă, Cristion Cioacă ține sub pernă o fotografie cu mama copilului său Patrick.

Deși au trecut 14 ani de la dispariția fără urmă a Elodiei, amintirea ei încă este vie. Mai mult, chiar cel care a ajuns în închisoare, fiind acuzat că a ucis-o, pare să mai aibă sentimente pentru ea. Potrivit unor colegi de celulă, Cristian Cioacă nu a uitat-o pe Elodia, fostul polițist fiind surprins făcând un gest tulburător în penitenciar.

Cristian Cioacă, obsesie pentru Elodia

Cioacă pare să fi dezvoltat o anumită obsesie pentru avocata Elodia Ghinescu. În pofida faptului că a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omor, Cioacă pare să aibă încă sentimente pentru soția lui. Astfel, în urmă cu ceva timp, Cristian Cioacă a fost surprins de colegii de celulă făcând un gest cu totul neașteptat. El a fost văzut strecurându-și fotografia Elodiei sub pernă, înainte să se culce, și chiar oftând atunci când privea imaginea cu mama copilului său.

Cu toate acestea, fostul polițist nu a fost prea deschis față de colegii de celulă atunci când a venit vorba despre cazul Elodia. Cristian Cioacă s-a limitat să le spună acestora că este nevinovat și că n-ar fi putut s-o ucidă pe soția sa, pentru că încă ținea la ea.

Cioacă are un comportament ireproșabil în închisoare

Fostul polițist Cristian Cioacă nu a avut probleme majore în închisoare, nu a avut conflicte cu ceilalți deținuți și a avut un comportament liniștit. După ce a epuizat toate contestațiile legate de condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare, Cioacă nu a mai solicitat eliberarea din diverse motive (medicale sau invocând diferite chichițe judiciare) și și-a acceptat pedeapsa.

În mod normal, Cioacă poate solicita liberarea condiționată atunci când va fi ispășit 2/3 din pedeapsă, adică spre finalul anului 2024. El poate încerca însă și mai devreme să convingă comisia penitenciarului că dorește să se reabiliteze și că anii petrecuți în închisoare i-au schimbat în bine comportamentul.

„Din informațiile mele, Cristian Cioacă încearcă să creeze aparențele unui deținut model sperând astfel să obțină o liberare condiționată. A muncit, a participat la diverse activități și cursuri. Ba chiar a fost un fel de profesor pentru deținuții cărora le-a predat anumite cursuri. La aceste avantaje perfect legale se mai adaugă și zilele de arest preventive”, a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cioacă are de plătit daune uriașe

Însă chiar și după o eventuală eliberare din penitenciar, Cristian Cioacă nu va scăpa de probleme. El rămâne în continuare dator familiei soției sale, care ar avea de primit din partea sa 380.000 de euro drept despăgubiri.

Amintim că fostul polițist a fost acuzat că în noaptea de 29-30 august 2007, pe fondul unor relații conflictuale preexistente legate de un iminent divorț determinat de presupusele relații extraconjugale ale soților, Cristian Cioacă i-a aplicat soției sale multiple lovituri soldate cu decesul acesteia, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori. În altă ordine de idei, rămâne de văzut dacă Cioacă chiar ar fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia sau totul face parte dintr-un scenariu pus la punct de el pentru a se disculpa.

Adauga un comentariu