Cancan ultimă oră

Cristian Daminuță, de urgență cu copilul la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă cel mic

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Daminuță de urgență cu copilul la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă cel mic
Cristian Alexandru Daminuță este un fotbalist român care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv

Dominic, fiul lui Cristian Daminuță, în vârstă de doi ani, a fost transportat de urgență la spital. Fotbalistul de la Poli Timișoara a făcut anunțul pe pagina sa personală de Instagram. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Seara trecută, Cristian Daminuță și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că s-a internat în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara, alături de fiul său Dominic.

Cei doi vor sta câteva zile internați, însă nu se știe momentan ce a pățit micuțul. Din pozele și videoclipurile postate de fotbalist pe pagina lui personală de Instagram ne putem da seama că Dominic are câteva zgârieturi pe față.

Astăzi, băiatul lui Cristian Daminuță părea că se simte mult mai bine. Fotbalistul de la Poli Timișoara a postat o fotografie în care băiețelul zâmbea, dar și un videoclip în care se jucau împreună fotbal, în curtea spitalului.

”Copile drag, îți voi fi mereu alături indiferent dacă te bucuri sau plângi, pentru că tu ești băiatul meu. Cel mai prețios dar de la Dumnezeu”, a scris Cristian Daminuță pe rețelele de socializare.

Cristian Daminuță va deveni tată de fetiță

Soția sportivului, Mădălina, urmează să dea naștere celui de-al doilea copil, o fată. Cuplul pare că este foarte entuziasmat de acest lucru, deși în urmă cu câteva luni, Daminuță anunțase public că el și cu partenera sa au luat o pauză de la relație.

Cei doi nu mai aveau mult până la divorț, însă, după ceva timp, au dezvăluit că au reușit să își salveze căsnicia și că lucrurile au revenit la normal în mariajul lor. Cristian a povestit că, în tot acest timp, binele copilului lor, Dominic, a fost pe primul plan.

”Într-un cuplu bine sudat ca al nostru mai intervin și certuri, dar important e că știm să luăm cele mai bune decizii și să ajungem la un numitor comun pentru că este Dominic la mijloc și vrem să crească liniștit și să fie fericit”, a spus Cristian Daminuță.

Adauga un comentariu