National

Cristian Pomohaci uimeşte pe toată lumea. Declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus făcute de fostul slujitor al Domnului

Publicat: 02 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Pomohaci uimeşte pe toată lumea. Declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus făcute de fostul slujitor al Domnului
Cristian Pomohaci a facut declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus

Cristian Pomohaci uimeşte pe toată lumea. Fostul slujitor al Domnului a făcut declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus. În cadrul uni interviu, acesta a declarat ce crede despre această pandemie şi despre existenţa acestui virus ucigaş.

După numeroasele scandaluri în care a fost implicat, Cristian Pomohaci a făcut declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus. În cadrul unui interviu, întrebat de prezentatoarea emisiunii ce crede despre pandemia de coronavirus şi existenţa acestui virus ucigaş, Cristian Pomohaci i-a răspuns acesteia tot printr-o întrebare: ”Dumneavoastră n-aţi avut niciodată muci?”.

Cristian Pomohaci, declaraţii halucinante despre pandemia de coronavirus

„Eu mă bazez pe ceea ce spun acum: Hristos a spus că oricine mănâncă trupul meu şi bea sângele meu, are viaţa veşnică. Nu cred că un virus poate să oprească adevărul dumnezeiesc. Cred în virus, multă lume mă întreabă dacă cred în dezastrul produs de acest virus, sigur că cred în virus, dar eu cred în Dumnezeu. Virusul există cum sunt şi atâţia viruşi. Şi acum să mă iertaţi, dumneavoastră sunteţi tânără, n-aţi avut niciodată muci, n-aţi fost niciodată răcită, n-aţi tuşit, n-aţi transpirat sub plapumă să udaţi fata pernei din cauza răcelii sau a temperaturii?”, a spus Cristian Pomohaci la Etno tv.

Preotul considera că acest virus este că oricare altul şi că nu se transmite sub nicio formă prin Sfânta Împărtăşanie. În opinia lui, credincioşii s-au îmbolnăvit din cu totul alte motive şi nu din cauza faptului că s-au împărtăşit cu aceeaşi linguriţă.

„Sigur că nu ne face rău sfânta împărtăşanie, n-a îmbolnăvit pe nimeni de 2 mii de ani. Sunt preot de 22 ani, mă împărtăşesc din acelaşi potir cu bucurie. Dacă vreun preot s-a îmbolnăvit sau a luat vreo boală, să ştiţi că nu e din sfântul potir sau linguriţă. Este şi el om, circulă în autobuz, probabil nu s-a protejat din alte părţi. Îi asigur pe cei de acasă ca nimeni nu s-a îmbolnăvit niciodată atunci când s-a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă.” , a mai spus fostul preot, Cristian Pomohaci, potrivit starpopular.ro.

Un nou record de cazuri de coronavirus! Iaşul rămâne în topul judeţelor cu cele mai multe îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 2 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

105.582 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.343 decazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestarii pacienţilor care erau deja pozitivi, 569 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 4.915 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 01.10.2020 (10:00) – 02.10.2020 (10:00) au fost înregistrate 53 de decese (36 bărbaţi şi 17 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Harghita, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Adauga un comentariu