Titlurile zilei

Cristian Stanciu și-a bătut joc de hotelul Astoria. Clienții care se cazează în celebra clădire din centrul Iașului se plâng de mizeria și serviciile de proastă calitate: „A fost groaznic”

Publicat: 27 oct. 2020
Clienții care s-au cazat în hotelul Astoria din centrul Iașului, deținut de Cristian Stanciu, se plâng de mizeria și serviciile de proastă calitate
Clienții cazați în hotelul Astoria din centrul Iașului se plâng de serviciile de proastă calitate și mizeria din camere

Clienții, cetățeni români sau din străinătate, care calcă pragul hotelului Astoria din centrul Iașului, își arată nemulțumirea față de serviciile de proastă calitate, dar și dezgustul față de mizeria și condițiile de cazare. Pe site-urile de specialitate din domeniul hotelier, turiștii oferă note minime și review-uri groaznice după experiențele neplăcute avute în ultima perioadă în clădirea cumpărată recent de Cristian Stanciu

Hotelul Astoria din centrul Iașului și-a pierdut imaginea de altă dată după ce a fost cumpărat de firmele controlate de controversatul om de afaceri Cristian Stanciu. Clienții care calcă pragul hotelului din centrul orașului, fie ei cetățeni români sau străini, se plâng de serviciile de proastă calitate și de mizeria din camere, dar și de modul în care sunt tratați de personalul de aici.
Cei mai surprinși de situația din interiorul hotelului Astoria sunt cetățenii străini care se așteaptă la cu totul alte servicii din partea personalului Astoria, așa cum le-au fost prezentate pe site-ul hotelului. Un cetățean grec care a fost cazat recent la hotelul Astoria a rămas șocat de faptul că nu se face curățenia zilnic în camere, deși e perioadă de pandemie și a scris un review despre acest lucru pe site-urile de specialitate, oferind notă minimă hotelului Astoria.

„Nu se face curățenie zilnic, ci doar o dată la 3 zile. Carpeta din cameră este murdară, pete de rugină pe prosoapele de la baie, iar patul rupt. Este un singur aer condiționat doar în cameră, iar WiFi-ul abia se conectează la viteză mică”, spune Marios Topalidis, client care face un review al hotelului Astoria din Iași după ce a fost cazat aici în luna septembrie 2020.

„Camera era într-o condiție foarte degradată, mâncarea și cafeaua pe care le-am servit la micul dejun au fost o glumă”

Cei mai mulți clienți ai hotelului Astoria din Iași se plâng de mizerie, dar și de mâncarea care arată și este servită în bătaie de joc, după cum spun chiar cei cazați recent la hotelul din centrul orașului. Utilizatorii care au făcut review-uri pe site-urile de specialitate susțin că singura parte bună a hotelului Astoria este locația, deoarece se află în centrul orașului Iași.

„Camera era într-o condiție foarte degradată, mâncarea și cafeaua pe care le-am servit la micul dejun au fost în mare parte o glumă, iar liftul s-a blocat chiar în fața mea când voiam să îl folosesc. Singura parte pozitivă a hotelului este locația”, a spus un alt client al hotelului Astoria, care a oferit notă minimă pentru serviciile primite aici în luna august 2020.

Alți clienți ai hotelului Astoria se plâng și de modul în care sunt tratați de personal.

„Suntem foarte dezamăgiți, am primit o cameră de 2 stele chiar dacă hotelul e clasificat la 3 stele. Camerele de 2 stele sunt la etajul 5, iar informația asta am primit-o abia când am făcut check out la recepție. Camerele foarte mici și vechi, TV-ul nu funcționa bine. Minibarul din cameră era gol, nici măcar apă nu era în el, iar la plecare m-au întrebat dacă am consumat ceva din minibar”, se arată într-un alt review făcut de un client al hotelului Astoria din Iași.

Clienții hotelului Astoria din Iași și-au schimbat părerea despre imobil în doar doi ani

Alți turiști care s-au cazat la hotelul Astoria din centrul orașului i-au sfătuit pe cei care intenționează să vină aici să se gândească de două ori pentru că, deși clădirea arată frumos, în interior se găsește cu totul altceva.

„Frumoasă clădire, dar nu și în interior, nci măcar nu este curat ca lumea. Cam jumătate dintre luminile de pe holuri nu au becuri, patul nu a fost curățat, iar prosoapele nu au fost schimbate atunci când am cerut asta. Micul dejun a fost destul de mare, dar făcut cu mâncarea reciclată de ziua trecută”, se arată în review-ul făcut de un alt turist cazat la hotelul Astoria din Iași.

De precizat faptul că, până în urmă cu aproape doi ani, atunci când a fost cumpărat prin intermediul firmelor controlate de Cristian Stanciu, clienții hotelului Astoria ofereau note ridicate și review-uri pozitive pe site-urile de specialitate.

De altfel, și rețeaua de grădinițe FEG, deținută tot de clanul Stanciu, a primit zeci de review-uri negative din partea ieșenilor. Părinții care și-au înscris copiii la una din unitățile de învățământ ale FEG Iași, deținute de pesedistul Cristian Stanciu, critică modul în care odraslele lor sunt tratate de personalul angajat. Grădinițele și școlile FEG răspândite în tot municipiul Iași primesc note minime la recenziile făcute pe internet de părinții care au avut experiențe neplăcute alături de cei mici în unitățile private de învățământ controlate de clanul Stanciu.

„Nu faceți greșeala de a vă aduce copilul la această școală. Cadrele didactice tratează copilașii ca pe niște gunoaie, jignindu-i și făcându-i de râs în fața altora. Nu e normal ca elevii să se ducă la școală cu frică”, a spus un părinte revoltat de modul în care i-a fost tratat copilul la școala Primară FEG Iași

Comentarii
Adauga un comentariu