National

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă: „Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea?”

Publicat: 14 mai 2021
Cristian Tudor Popescu râde
Cristian Tudor Popescu, gazetar

Cristian Tudor Popescu a lansat un nou atac la adresa Dianei Șoșoacă. După introducerea măsurilor de relaxare, masca de protecție nu mai este obligatorie în exterior, decât cu mici excepții, iar acest fapt ar putea să îi creeze „probleme” senatoarei.

Vineri, 14 mai, gazetarul Cristian Tudor Popesacu  a afirmat că după introducerea unor măsuri de relaxare, precum renunțarea la mască în spații publice, ar trebui să se pună la cale un program național de psihoterapie pentru toți cei care au pledat împotriva măștii și au răspândit teorii ale conspirației.

„Gândul meu se îndreaptă în aceste momente către cine? Eu nu sunt creștin, dar probabil sentimentul este creștinesc. Către toți antivacșii, către toți antimască, toți conspiraționiștii covidului, care un an și ceva au avut un sens în viață. Oamenii ăștia au fost și ei cineva vreme de un an și ceva. S-au simțit importanți.

Au fost mai deștepți decât noi, ăștia, botnițarii, ăștia care s-au înțepat, ei au fost deștepți, dom’le – nu mă prostiți voi pe mine! Și acum? Acum cred că vor cădea într-un soi de depresie, cum s-a întâmplat cu indivizii ăia, QAnon, din America, organizația de conspiraționiști frizând demența, în clipa în care Trump nu a reușit să întoarcă rezultatul alegerilor, în care nu a venit cu armata să-i aresteze pe congresmeni. Nu. Și atunci, întrebau pe net: Și noi ce facem acum? What we gonna do now? Acu’ ce facem? Nu mai avem niciun scop în viață” – a comentat CTP, la Digi24.

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa Dianei Șoșoacă: „ Ce să mai vrea acum? Poate masca înapoi…”

Cristian Tudor Popescu este ironic la adresa senatoarei Diana Șoșoacă, spunând că „este un moment greu din punct de vedere psihologic” pentru aceasta.

„Ei, cam asta se va întâmpla acum cu toți cei pe care i-ați văzut și i-ați auzit în anul acesta, purtătorii de goarne. Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea? Ce mai spune, ce mai face, ce clădire mai asediază acum din Capitală?”, a adăugat gazetarul.

„Cred că ar trebui – că așa este normal, este vorba despre drepturile omului, trebuie să avem grijă de semenii noștri – ar trebui să se pună la cale un program național de terapie, de psihoterapie pentru toți ăștia cu antimască, anticonspiraționiștii și așa mai departe. Ar trebui să avem grijă de ei, pentru că este un moment greu din punct de vedere psihologic pentru dânșii. Ce să mai vrea acum? Poate masca înapoi…”, a conchis, în notă ironică, CTP.

Cristian Tudor Poescu, alte porecle pentru Diana Șoșoacă: „Doamna Balivernă sau doamna Ciocioacă”

După intervențiile Dianei Șoșoacă la Institutul „Marius Nasta” din Capitală și la protestele minerilor din Valea Jiului, Cristian Tudor Popescu i-a găsit două porecle. Gazetarul a numit-o „doamna Balivernă” sau „doamna Ciocioacă”.

Cristian Tudor Popescu consideră că intervențiile Dianei Șoșoacă nu reprezintă decât dorința acesteia de a apărea la televizor. Părerea scriitorului a apărut la Digi 24.

„A venit să apară la TV și să se îmbrâncească cu oamenii de ordine.

Îi spuneam doamna cascada urlătoarea. O să-i schimb apelitivul, pentru că e foarte activă. Îi spun în această săptămînă doamna balivernă.

Mandibula doamnei Șoșoacă mă întreb dacă nu cumva are osul pătrat: în clipa în care șarpele deschide gura se duce în poziția maxilară.

Aceasta doamnă l-a amenințat pe acel om de ordine într-un stil mafiot. Mulți apreciează ce face doamna Balivernă sau doamna Ciocioacă. Are multe cioace în dotare. Deci îl amenință pe acel om: el este pus acolo să facă o treabă. Această amică a poporului se răstește și îl ameință în stil mafiot.

Are atitudine de om de bandă. Simplul fapt de a-i proteja numele e înjositor.

Cei care o apreciează pe doamna Șoșoacă sunt reduși mintal”, a spus CTP, la Digi24.

Comentarii
 • IDIOTULE, normal ca tu nu esti crestin, esti o CREATURA abjecta care este o RUSINE pentru aceasta tara. MARS JIGODIE, te crezi mare ziarist, nu esti altceva decat un GUNOI.

 • Gunoi esti tu si Mare Jigodie,Chiar este un ziarist bun si inteligent..Mi se pare ca va place de
  jogodia de Sosoaca care rage ca o vaca…Cine se aseamana se aduna.

 • Idiot si jigodie esti tu..chiar este un mare ziarist..ma face sa cred ca va place de Sosoaca,vaca care rage…cine se aseamana se aduna.

 • Uai cetatene cap ai minte ti mai trebuie,te desparte o biblioteca fata de CTP,dar tu nu iesti decat o vita cu creerii facuti muci de haznaua 3 si rtv

 • Pt un cetatean roman:
  Mars inapoi in tenebrele evului mediu, tu nu ai atata scoala cata vacanta are CT Popescu .
  Esti o oaie tampita, care nu stie nici pe unde face pipi gaina.

 • Nu contează, din păcate, doar cata biblioteca are în cap cineva ci și caracterul, iar aici CTP-ul este un…LINGE BLIDE!

 • Ma intreb dacă CTP-ul a citit vreodată și opiniile unor specialiști(virusologi, geneticieni, premiați Nobel etc.) care pana la Covid erau…JOS PALARIA…pe plan mondial? Sau doar directive politice și financiare? Când masca era obligatorie, sa zicem pe strada, cel care voia sa fumeze, sa bea dintr-o sticla, sa mănânce un covrig, sa facă jogging avea dreptul sa scoată masca. Aceștia nu împrăștiau virusul când dădeau jos masca? Numai cel ce, sa zicem, stătea pe o banca și nu voia decât sa…RESPIRE? Cel care sta pe o banca respira relativ superficial și de cca 12-14 ori/minut, dar poarta masca. Cel care aleargă respira mult mai profund și de cca 30 ori/minut și nu poarta masca. Hai CTP-ule, caracter „imaculat” și știință întruchipată, folosește-ti inteligenta fără frontiere și explica-mi aceste…discriminări, din punctul meu de vedere, fără fundament științific.

Adauga un comentariu