Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu, hotărâtă să-și schimbe stilul de viață. Ce decizie a luat actrița: „Îmi doresc foarte mult să mă reorganizez”

Publicat: 12 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cristina Ciobănașu vrea să lase în urmă obiceiurile pe care le-a avut până acum și vrea să adopte o nouă rutină. Fosta iubită a lui Vlad Gherman este hotărâtă să-și schimbe stilul de viață și i-a pus la curent cu acest lucru și pe urmăritorii ei din mediul online.

Cristina Ciobănașu a decis să-și schimbe stilul de viață

Actrița a realizat că rutina ei de somn și alimentația pe care o are nu sunt tocmai cele mai potrivite. Astfel, în încercarea de a face o schimbare în bine, Cristina a decis să schimbe mai multe obiceiuri care îi sunt dăunătoare pe termen lung.

Într-un InstaStory, Cristina a declarat că vrea să-și „reorganizeze” viața și a menționat că acest lucru se referă în special la programul ei de somn, dar și la regimul ei alimentar, pe care vrea să-l facă mai variat.

Totodată, actrița a menționat că deja a început șirul schimbărilor prin introducerea unor suplimente alimentare, cu ajutorul cărora încearcă să-și ajute organismul să fie în cea mai bună formă a lui.

„Îmi doresc foarte mult să mă reorganizez uțin, să-mi reorganizez stilul de viață. Când zic asta mă refer în special la un somn mai odihnitor, la o alimentație mai variată … știți voi ce zic. Și tot în ideea asta, de curând am introdus niște suplimente alimentare.”, le-a spus Cristina Ciobănașu fanilor ei, pe InstaStory.

Recent, actrița a făcut și o schimbare de look. După o perioadă îndelungată în care a păstrat nuanța ei naturală la păr, Cristina s-a vopsit din nou roșcată, similar cu look-ul său din urmă cu mai mulți ani.

 

 

Adauga un comentariu