Cancan

Cristina Ciobănașu și-a revăzut familia biologică și a postat imagini din casa părintească

Publicat: 29 iul. 2021
Cristina Ciobănașu familia biologică
Cristina Ciobănașu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman timp de aproape un deceniu

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu și-a vizitat familia biologică din Botoșani. Aceasta recunoaște că-i era dor de părinți și de casa părintească! Actrița abia aștepta să-și îmbrățișeze mama, bunica și fratele pe care nu-i mai văzuse de mult timp. Întâlnirea cu membrii familiei biologice a fost una încărcată de emoții puternice.

Cristina Ciobănașu este o actriță, cântăreață, dansatoare și poli-instrumentistă, devenită cunoscută atât național cât și internațional. Recunoașterea ei a venit odată cu interpretarea personajului Anca Anghel din serialul muzical „Pariu cu viața”, realizat de Ruxandra Ion – „mama ei adoptivă”. Actriţa se consideră foarte norocoasă că se poate bucura de sprijinul a două femei, pe care le consideră extrem de apropiate, mama biologică şi cea adoptivă. Însă chiar dacă se întâlneşte rar cu mama naturală, actriţa mărturiseşte că este foarte apropiată de ea şi vorbesc des.

Cristina Ciobănașu și-a revăzut familia biologică

Cristina Ciobănașu a fost în vizită la Vorona, unde s-a revăzut cu familia ei naturală. Actrița este înconjurată numai de oameni care o iubesc. Cristina are foarfte multe proiecte și nu merge des la familia din Botoșani, însă acum și-a făcut timp pentru a petrece puțin timp cu ei. Aceasta a avut parte de o revedere emoționantă cu familia sa naturală. Ultima perioadă din viața Cristinei Ciobănașu a fost mai complicată și plină de schimbări. Aceasta a terminat o relație cu Vlad Gherman după 9 ani în care s-au iubit și acum se axează mai mult pe ea. Tânăra de 24 de ani profită de timpul pe care îl are acum pentru a fi alături de familia ei și a se ocupa de proiectele sale.

Actrița locuiește în București de mai bine de un deceniu, încă de când producătoarea Ruxandra Ion a luat-o sub aripa ei. Din păcate, fosta iubită a lui Vlad Gherman nu apucă să-și vadă prea des familia biologică fiind tot timpul cu treabă. Acum, după foarte mult timp, actrița a făcut tot posibilul să-i viziteze cât mai des pe cei care au crescut-o. După o vacanță la mare alături de familia din București, tânăra a decis să meargă și în localitatea Vorona, unde și-a petrecut primii ani din viață.

„Noi ne bem cafeluța împreună. În sfârșit, bea și mama cafeluță, până acum a robotit. Am ajuns aseară pe la două și ne-am culcat pe la patru. Bunica trage ca ursul la miere. A văzut că e de mâncare și cafeluță și a venit și ea. A venit să salute copiii, frumusețile”, a spus Cristina Ciobănașu.

După ce au luat masa împreună, Cristina Ciobănașu și fratele ei, Tudor, alături de restul familiei, au pornit la drum. Fanii s-au bucurat să o vadă pe îndrăgita actriță că petrece momente atât de speciale alături de familie, mai ales știind cât de rar îi vede pe cei dragi.

Cristina Ciobănașu a slăbit după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în primăvară după 9 ani de relație. Vestea separării dintre cei doi a stârnit valuri de reacții în mediul online, mai ales că mulți se așteptau să facă pasul cel mare, căsătoria. La scurt timp după despărțire, Cristina Ciobănașu a avut o apariție care i-a luat pe toți prin surprindere. Vedeta din „Sacrificiul” a apărut pe Instagram într-o salopetă neagră, cu talie vizibil modificată, în care fanii au putut observa imediat că artista a scăzut considerabil în greutate.

Și Vlad Gherman a avut o apariție care a luat pe mulți prin surprindere, la scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Artistul a mărturisit că a slăbit 7 kilograme, dovadă că separarea l-a afectat profund.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, spunea Vlad în urmă cu câteva zile.

În altă ordine de idei, Cristina Ciobănașu pare să fi trecut peste despărțire iar revederea cu familia biologică i-a priit din plin.

Comentarii
  • bai,nu stiu cine e asta dar aveti o obsesie cu familia biologica si-o incoerenta totala la scris,doamne feste,ziaristi ? ]]

  • bai,nu stiu cine e asta dar aveti o obsesie cu familia biologica si-o incoerenta totala la scris,doamne fereste,ziaristi ? ]]

Adauga un comentariu