Cancan

Cristina Cioran a pozat sexy în trecut, dar acum s-a liniștit. Actrița a născut în vară o fetiță

Publicat: 01 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran a pozat sexy în trecut dar acum s-a liniștit. Actrița a născut în vară o fetiță
Între Cristina Cioran și iubitul său a fost dragoste la prima vedere

Cristina Cioran, cea care poza sexy în urmă cu câțiva ani, a născut prematur astă-vară. Totul s-a datorat unei toxiinfecții alimentare. Pe timp de pandemie, ea și soțul său și-au vizitat fiica la spital doar de două ori pe săptămână. Numele micuței este Ema și seamănă foarte bine cu mama sa. După externarea micuței, Cristina Cioran a postat poze cu bebelușul, pe rețelele de socializare.

Între Alexandru Dobrescu și actrița Cristina Cioran a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în centrul vechi al capitalei. În trecut, actrița a avut o relație de 10 ani cu Traian Văduva, dar cei doi și-au spus adio pe timp de pandemie. Înainte de a deveni mamă, Cristina Cioran posta poze sexy pe rețelele de socializare. Aceste poze au fost apreciate chiar și de celebrul editor de modă, Iulia Albu.

Cristina Cioran era o bombă sexy pe vremuri

Pe rețelele de socializare, Cristina Cioran a postat mai multe fotografii sexy. Într-una dintre acestea, blondina purta o bluză decoltată și se afla în dormitor. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară. Aceștia o felicitau pe Cristina pentru fotografie și îi spuneau că s-a transformat într-o bombă sexy. Într-o altă fotografie, actrița era îmbrăcată în lenjerie intimă și corset negru. Pentru această poză, vedeta a fost complimentată chiar și de către Iulia Albu, pe blogul personal.

Cristina Cioran a slăbit într-un timp scurt. Din această cauză, fanii au întrebat-o care este secretul siluetei sale de invidiat.

„Sincer, pot spune că am grijă la ce consum, însă, de multe ori, nu mănânc nimic. Am foarte multă treabă și, uneori, mai sar peste mese. De aceea, am slăbit! Nu am făcut nimic special”, a răspuns îndrăgita vedetă.

Cristina Cioran a născut o fetiță

Anul acesta, Cristina Cioran a devenit mamă. Fiica sa s-a născut prematur, la 7 luni. Acest eveniment a dat-o complet peste cap pe vedetă. Din fericire, soțul său i-a fost alături și nu a lăsat-o să intre în depresie. Pe rețelele de socializare, Cristina Cioran și-a rugat fanii să se roage pentru sănătatea fiicei ei. Din cauza pandemiei, vedeta nu și-a putut vizita fiica decât de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare din partea managementului de la spital. Într-o emisiune de televiziune, Cristina Cioran a povestit cum a fost să nască natural, fără anestezie.

„Au fost niște momente groaznice așteptând să îmi spună dacă e ok. O lună jumate a stat în spital, o lună la incubator, la aparate, alte două săptămâni la pătuț cald, în salon cu alți copilași”, își amintește actrița.

Când Ema a fost externată, Cristina a împărtășit momentul cu urmăritorii de pe rețelele de socializare. În descrierea fotografiei, ea le-a mulțumit fanilor pentru toate încurajările și toată susținerea. În altă ordine de idei, pentru Cristina Cioran, care a născut prematur astă-vară, fotografiile în ipostaze sexy rămân acum doar o amintire.

Adauga un comentariu