Cancan

Cristina Cioran, despre relația cu Alexandru Dobrescu. De ce nu s-au căsătorit încă

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran despre relația cu Alexandru Dobrescu. De ce nu s-au căsătorit încă
Cristina Cioran si Alexandru Dobrescu au relatie perfecta desi nu s-au casatorit inca

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o minunăție de fetiță pe nume Ema. Actrița și iubitul său nu sunt încă căsătoriți, iar de curând a povestit de ce nu a făcut încă marele pas.

Cristina Cioran a dat naștere unei fetițe pe data 18 iulie a acestui an.

Ce spune Cristina Cioran despre Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt acum doi părinți fericit. Cu toate acestea, imediat după nașterea fetiței lor, cei doi s-au confruntat cu diferite probleme. După ce au depășit aceste momente grele, au demonstrat că tot trece peste orice obstacol. Cu toate acestea, actriţa şi partenerul său nu sunt căsătoriţi.

Actrița a vorbit de curând despre situație lor.

”Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a declarat Cristina Cioran.

Pentru că blondina și iubitul său nu sunt căsătoriți, fetița lor poartă în acte numele de familie al tatălui.

„Nu am vrut să îl dau și pe al meu, nu avea rost”, a mai dezvăluit Cristina Cioran pentru sursa menţionată.

Cristina Cioran, detalii despre botezul fiicei sale

Cristina Cioran a dezvăluit recent faptul că ea şi partenerul său rezervaseră chiar şi localul pentru marele eveniment din viaţa fiicei lor, însă s-au văzut nevoiți să anuleze totul, la sfârșitul lui octombrie din cauza noilo restricţii impuse de autorităţi.

Astfel, cei doi au decis ca petrecerea de botez şi creştinarea micuţei să aibă loc anul viitor. Cât despre naşii fetiţei lor, vedeta a dezvăluit faptul că aceştia nu sunt persoane publice, ci niște prieteni foarte buni.

„Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a mărturisit Cristina Cioran pentru impact.ro.

Familia a ajutat-o pe Cristina Cioran să depășească momentele dificile

Actrița mărturisește că i-a fost teribil de greu să treacă peste acele momente, când fetița ei se afla intubată în spital. Mai mult, nimeni nu putea să-i spună cum va evolua starea ei de sănătate. Totuși, Cristina Cioran a precizat că familia a fost cea care a susținut-o din toate punctele de vedere și că datorită celor dragi a reușit să-și mențină psihicul bine.

Totodată, vedeta precizează că le este recunoscătoare fanilor care s-au gândit mereu la ea și i-au transmis cele mai bune gânduri cât timp a stat departe de fetița ei. În toată acea perioadă, a primit foarte multe mesaje din care și-a dat seama cât de iubită este. Mai mult, Cristina Cioran se pregătește acum de botez, deoarece fiica ei se simte bine în acest moment și este pregătită pentru acest pas. Ea a mai spus că și-a ales deja nașii, care sunt prietenii lor apropiați.

În urmă cu ceva timp, Cristina Cioran a făcut unele dezvăluiri inedite despre bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai specială femeie. Acesta se numește Alex Dobrescu și a făcut-o pe Cristina Cioran mamă pentru prima dată. Mai mult, bărbatul este mai mic decât ea cu șapte ani, dar diferența de vârstă nu reprezintă niciun imprediment în relația lor de iubire.

„Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus vedeta.

Adauga un comentariu