Cancan

Cristina Cioran, despre starea de sănătate a fetiței sale. Cum se simte micuța Ema

Publicat: 10 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran despre starea de sănătate a fetiței sale. Cum se simte micuța Ema
Actrita Cristina Cioran a vorbit despre starea de sanatate a fetitei sale Ema

Cristina Cioran a vorbit despre starea de sănătate a fetiței sale care se află internată în spital. Medicii au anunțat-o pe actriță că Ema trebuie să stea mai mult în grija cadrelor medicale decât era preconizat.

Doctorii i-au spus Cristinei faptul că există posibilitatea ca aceasta să mai fie nevoită să petreacă încă două săptămâni în spital.

Cristina Cioran, despre starea de sănătate a fetiței sale

Cristina Cioran are voie să o viziteze pe micuță o dată pe săptămână.

“Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, si nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este că ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că vă mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus aceasta pentru Impact.ro.

Actrița a trecut prin clipe extrem de grele , după ce a născut înainte de termen. Aceasta a petrecut mult timp în spital, iar Ema a fost nevoită să fie intubată imediat de la nașterea prematură. Cu toate că lucrurile nu au decurs exact așa cum ar fi trebuit, soarele a răsărit și pe strada vedetei. După ce micuța a fost nevoită să fie conectată la aparat, acum poate respira singură.

Acum Ema va trebui să treacă și la pasul următor, și anume să mănânce din biberon.

Cristina Cioran s-a vaccinat

Cristina Cioran a luat decizia de a merge la spital să se vaccineze împotriva noului coronavirus, la puțin timp după ce a născut prematur. Fără să stea pe gânduri, aceasta a mers imediat să se imunizeze. Chiar dacă a fost o decizie proprie, mai multe persoane de pe rețelele de socializare au criticat-o pe aceasta.

”Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, l-d 12.00-20.00”, este mesajul pe care Cristina Cioran l-a scris pe rețelele de socializare.

”Trebuia neapărat să vedem că te-ai vaccinat?”, ”Presupun că nu o să alăptezi după”, ”Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!??”, ”Vezi că vor mai apărea trei vaccinuri ? să nu le ratezi ?‍”, ”Cu ser fiziologic, nu? Sau cu ac retractabil. Așa te-ai vaccinat tu. Sau e doar poză facută „la mișto”, sunt o parte din mesajele primite în secțiunea de comentarii.

Adauga un comentariu