BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cristina H. B. Docan, specialist în sănătate emoțională și mintală, va fi prezentă în studioul BZI LIVE. Acesta va discuta despre problemele emoționale cu care s-au confruntat persoanele care au întrerupt activitatea pe perioada stării de urgenţă – FOTO

Publicat: 27 mai 2020

O nouă ediție extrem de interesantă, numai la BZI LIVE. Joi, 28 mai 2020,începând cu ora 11:00, Cristina H. B. Docan, specialist în sănătate emoțională și mintală va fi prezentă în studioul BZI LIVE pentru a discuta despre persoanele care au întrerupt activitatea pe perioada stării de urgenţă, dacă a crescut numărul solicitărilor din partea persoanelor care se confrunta cu diverse probleme emoționale, psihice, în această perioadă dar și pe perioada celor două luni de pauză de la activitățile normale.

Specialistul va discuta despre cauzele care au stat la baza diverselor probleme emoționale apărute în această perioadă și ce soluții exista pentru depășirea acestor situații.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu