Cancan

Cristina Pucean a ajuns subiectul glumelor din mediul online. Ultima apariție a stârnit controverse

Publicat: 05 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Pucean a ajuns subiectul glumelor din mediul online. Ultima apariție a stârnit controverse
La ultima apariție publică, Cristina Pucean a reușit să stârnească controverse și să ajungă subiectul glumelor, în mediul online

Ultima apariție publică pe care a avut-o Cristina Pucean a stârnit un val de controverse. Reacțiile internauților la alegerile vestimentare ale dansatoarei sunt împărțite. Unii o laudă pentru stilul extravagant, în timp ce alții o critică.

La începutul lunii aprilie, dansatoarea a participat la un eveniment la un mall din București, unde a apărut alături de Bogdan de la Ploiești.

Cristina a purtat un costum din piele, considerat extravagant de unii.

Cristina Pucean a ajuns subiectul glumelor din mediul online

În trecut, Cristina Pucean obișnuia să poarte rochii lungi și decoltate, dar acum alege să îmbrace pantaloni. Cu toate acestea, nu sunt pantaloni obișnuiți. La un eveniment recent, dansatoarea a purtat un costum negru din piele, accesorizat cu lanțuri pe care le-a prins în păr. Imaginile cu această apariție au stârnit imediat comentarii pe Instagram și TikTok.

„Când vreodată în era bellydance-ului a existat costum de piele cu lanțuri? Nicio treabă cu nimic”; „S-a inspirat din Mortal Kombat”; „Cred că a confundat locul unde să se poată prezenta așa”; „Ce vulgaritate”; „Plasticata”; sunt doar câteva dintre mesajele critice.

@gameworldromania @CRISTINA PUCEAN x @BogdanDeLaPloiesti 🔥🔥🔥 #gameworld #bogdandelaploiesti #cristinapucean #show ♬ sunet original – Game World Romania

Cristina Pucean vrea să devină mamă

Cristina Pucean a avut o relație tumultoasă cu manelistul Bogdan de la Ploiești, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit, de curând, iar șanse de împăcare pare să nu mai existe.

Dansatoarea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu manelistul și a dezvăluit că pentru ea o femeie împlinită este cea care are familie, dând de înțeles vag care ar fi fost motivul despărțirii.

Chiar dacă nu mai este împreună cu Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean nu și-a pierdut speranța. Vedeta vrea să-și găsească alesul, să facă copii și să se bucure de toate lucrurile pe care le poate realiza în carieră.

„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă. Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc”, a dezvăluit Cristina Pucean.

Dansatoarea abia așteaptă să fie condusă la altar și e nerăbdătoare să devină mamă, spunând despre ea că ar fi un părinte „nebun”.

La ultima apariție publică, Cristina Pucean a reușit să stârnească controverse și să ajungă subiectul glumelor, în mediul online.

Adauga un comentariu