Cancan ultimă oră

Cristina Pucean, cadou de lux pentru Bogdan de la Ploiești, după ce imaginile în care apare alături de alt bărbat au fost făcute publice! Cum a reacționat cântărețul – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Pucean cadou de lux pentru Bogdan de la Ploiești după ce imaginile în care apare alături de alt bărbat au fost făcute publice Cum a reacționat cântărețul - FOTO VIDEO
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu se lasă afectați de nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lor

Relația lui Bogdan de la Ploiești cu Cristina Pucean merge mai departe, în ciuda tuturor zvonurilor care au apărut, după ce imaginile cu ea în compania altui bărbat au fost făcute publice. Dansatoarea și-a surprins iubitul cu un cadou de lux, pentru care a scos din buzunar o mulțime de bani! Iată cum a reacționat Bogdan de la Ploiești!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu se lasă afectați de nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lor! Cei doi au ignorat și tratat cu indiferență toate zvonurile și se bucură în continuare de viață. Pentru a demonstra că este o iubită dedicată, i-a făcut un cadou impresionant lui Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești a primit un cadou de lux de la Cristina Pucean

În urmă cu o zi, Bogdan de la Ploiești și-a sărbătorit ziua de naștere! Artistul a organizat o petrecere uriașă, alături de o mulțime de artiști și de prietenii lui.

A avut loc și un moment special la eveniment, când Cristina Pucean și-a făcut apariția cu un cadou impresionant, respectiv o bijuterie cu diamante.

Cei doi s-au luat în brațe, s-au sărutat pasional, iar artistul a fost impresionat de gestul ei. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se aflau în mulțimea de invitați și au fost priviți de toată lumea. Dansatoarea a fost foarte generoasă când a venit vorba despre a cheltui bani pentru iubitul ei, căci cadoul nu ar fi fost deloc ieftin.

Acuzații grave la adresa dansatoarei

Cristina Pucean a fost ținta unor acuzații grave! Fostul ei iubit a ieșit la atac și a vorbit despre o perioadă din relația pe care au avut-o. Ar fi vorba despre momente grele, pe care acum a decis să le facă publice.

”Am stat cu Cristina Pucean 6 luni, după care am hotărât să mă despart de ea, deoarece am văzut ca nu este potrivită pentru mine, aflând istoricul familiei ei și anume “pedofilia fratelui care s-a soldat și cu incendiul casei în care a murit nepoțelul ei “.Vrând să ma despart de ea, am aflat ulterior ca este gravidă ,am încercat să o conving să facă întrerupere de sarcină, ceea ce s-a și întâmplat la o clinică din Militari unde mama ei avea relații, deoarece acolo își făcuse Cristina toate avorturile”, a spus Cornel, fostul iubit al Cristinei Pucean, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Adauga un comentariu