Stiri si curiozitati

Cristina Săvulescu – detalii inedite despre creatoarea de modă: vârstă, Instagram, operații

Publicat: 07 sept. 2021
Cristina Savulescu machiata strident si imbracata intr-un sacou cu carouri
Povestea de viata a Cristinei Savulescu, celebra creatoare de moda

Cristina Săvulescu este actuala soție a lui Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu. Aceasta este o celebră creatoare de modă și în trecut a fost iubita unor fotbaliști consacrați. A reușit să devină cunoscută în presa mondenă datorită operațiilor estetice.

Mult timp aceasta a fost considerată sosia faimoasei actrițe Angelina Jolie.

Cristina Săvulescu, carieră de succes în lumea modei

În anul 2012 Cristina Săvulescu a făcut parte din juriul Miss Universe România. După acest episod, grație talentului său, i-a revenit sarcina de a crea, pe lângă rochia de seară, costumul tematic cu care câștigătoarea Miss Universe România să se prezinte pe scena de la Las Vegas, la marea finală.

Poate cea mai mare realizare pe plan profesional, pe lângă crearea de la zero a unui brand de fashion, îl reprezintă faptul că i s-a aprobat un proiect finanțat cu fonduri europene pentru a face o fabrică de confecții lângă București.

Atunci când începe o nouă colecție Cristina Săvulescu crează mai întâi un story-board, un panou în care aduna tot ceea ce o inspiră, de la sculpturi, flori, insecte, până imagini cu actrițe din anii 50 sau piese de mobilier.

În trecut, Cristina a fost implicată în relații cu fotbaliștii Mihai Raduț și Pițurcă Jr..

Cristina Săvulescu-vârstă, Instagram, operații

Cristina Săvulescu în vârstă de 32 de ani, este soția lui Radu Budeanu. Pe Instagram, creatoarea de modă este extrem de activă. Aceasta are aproape 80 de mii de urmăritori și peste două mii de postări. La rândul ei, Cristina urmărește și ea aproape două mii șapte sute de persoane.

Actualul ei soț este tatăl copiilor Danei Budeanu. După nuntă şi o căsnicie fericită, atât cât a durat, Dana Budeanu şi Radu Budeanu au rămas în relaţii bune. Mariajul dintre cei doi a ajuns la final în urmă cu 9 ani. Din fosta căsnicie aceaștia are două fete, pe Dana şi pe Maria Budeanu.

Cristina Săvulescu a apelat în trecut la mai multe operații estetice. Aceasta a ajuns să fie comparată cu Angelina Jolie, grație frumuseții sale. Creatoarea de modă a început seria intervențiilor chirurgicale cu o rinoplastie care i-a transformat profilul.

Imediat după Cristina a apelat la implanturi cu silicon pentru sâni și injecții cu colagen pentru buze. Pentru a-și completa look-ul, designer-ul a apelat la un tatuaj pe omoplat identic cu cel al Angelinei Jolie.

Pe lângă asemănarea cu celebra actriță, foarte multă lume a observat o asemănare și cu mama soțului ei, celebra prezentatoare prezentatoare de televiziune Delia Budeanu.

Toți cei care și-o amintesc pe fosta crainică de la Televiziunea Română o știu drept o femeie elegantă, stilată și bine îngrijită. S-a observat la cele două femei frumusețea lor aparte, sunt îngrijite și foarte elegante. Postările Cristinei Săvulescu de pe Instagram sunt deosebite iar în anumite imagini poți spune că seamănă că două picături de apă cu mama soțului său.

Adauga un comentariu