Cancan

Cristina Săvulescu și Radu Budeanu au o căsnicie fericită. Ce spune celebrul jurnalist despre fosta soție, Dana Budeanu

Publicat: 23 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Săvulescu și Radu Budeanu au o căsnicie fericită. Ce spune celebrul jurnalist despre fosta soție Dana Budeanu
Cristina Săvulescu și Radu Budeanu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Cristina Săvulescu și Radu Budeanu au o căsnicie fericită. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună un băiat de care sunt tare mândri. Faimosul ziarist a mai fost căsătorit cu Dana Budeanu, de care a divorțat în urmă cu opt ani. Aceștia au împreună două fete în vârstă de 18 ani, iar în prezent păstrează legătura de dragul copiilor. Vestea că Radu Budeanu se desparte de soția sa celebră i-a șocat pe mulți la vremea respectivă. Aceștia au fost extrem de discreți și nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei lor longevive. Iată ce spune celebrul jurnalist despre fosta soție, Dana Budeanu.

Cristina Săvulescu și Radu Budeanu au o căsnicie fericită

Cristina Săvulescu este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. Vedeta a colaborat cu vedete de la noi din țară, dar și de peste hotare, iar în prezent se bucură de un succes impresionant în carieră. Soția lui Radu Budeanu deține și propria afacere, dar reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

La vârsta de 33 de ani, Cristina Săvulescu se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră impresionantă, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei celebru. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste după ce jurnalistul a divorțat de Dana Budeanu. Cristina Săvulescu și Radu Budeanu au împreună un băiat, pe nume Petru, de care sunt tare mândri.

Frumoasa creatoare de modă este extrem de discretă când vine vorba de viața de familie. Aceasta vorbește de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima și alături de care are un mariaj fericit. Cristina Săvulescu este o prezență activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectorelor.

O altă vedetă care se bucură din plin de viața de familie este Lavinia Petrea. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, un procuror celebru din România. Și frumoasa Malvina Cservenschi are succes în afaceri, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. De ceva vreme, aceasta s-a retras din televiziune, dar face furori cu proiectele sale impresionante.

Ce spune Dana Budeanu despre fostul soț și mariajul eșuat

Dana Budeanu este mereu în atenția publicului autohton. Aceasta a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă după ce și-a exprimat cu vehemență punctul de vedere cu privire la diferite aspecte ce țin de economia și politica țării. Când vine vorba de familia sa, Dana Budeanu este extrem de discretă.

Creatoarea de modă are două fete gemene, care de curând au împlinit 18 ani, prilej de mare sărbătoare pentru Dana Budeanu. Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicelor sale în urmă cu opt ani, însă a rămas în relații bune de dragul copiilor. Radu Budeanu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre mariajul eșuat și și-a refăcut viața alături de Cristina Săvulescu.

La rândul ei, Dana Budeanu a refuzat să vorbească despre fostul soț și problemele din căsnicie. Vedeta nu regretă decizia luată, aceea de a se despărți de Radu Budeanu, deși a recunoscut că și-a revenit cu greu după divorțul de tatăl fetelor sale.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a declarat aceasta.

Cristina Săvulescu și Radu Budeanu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Adauga un comentariu