Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu a spus adevărul despre sarcină! Soția lui Mădălin Ionescu a rupt tăcerea, după ce s-a tot vehiculat că așteaptă al doilea copil

Publicat: 02 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu a spus adevărul despre sarcină Soția lui Mădălin Ionescu a rupt tăcerea după ce s-a tot vehiculat că așteaptă al doilea copil
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni

Cristina Șișcanu a vorbit despre sarcină, după ce în spațiul public s-a tot vehiculat că este însărcinată!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Jurnalista a rămas însărcinată, acum câțiva ani, iar fructul iubirii ei cu prezentatorul TV este Petra, fetița lor. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu a exclus să mai rămână însărcinată pentru a doua oară, ea fiind întrebată de multe ori de internauți despre acest lucru.

Totuși, Cristina nu a spus clar și răspicat că este însărcinată, ci ddoar au existat supoziții pe internet, după ce oamenii care o urmăresc în online, au observat diferite fotografii ale vedetei, în care aceasta avea burtică de gravidă.

Cristina Șișcanu, adevărul despre sarcină

După ce a petrecut prima zi a noului an în compania celor dragi, Cristina a postat mai multe imagini pe Instagram. Printre acestea, vedeta de televiziune apărea din nou cu burtică, însă nu de gravidă, spune ea. Soția lui Mădălin Ionescu a ținut să spună, din nou, că nu este însărcinată, ci doar a luat câteva kilograme în plus.

Totul după ce internauții au băgat de seamă aceste kilograme în plus și s-au gândit că jurnalista este însărcinată pentru a doua oară.

Recent, Cristina Șișcanu a răspuns la o serie de întrebări, în cadrul unei rubrici pe Instagram, iar una dintre curiozități a venit din partea Andreei Mantea. Prezentatoarea TV a vrut să știe dacă soția lui Mădălin Ionescu este însărcinată. Bineînțeles Cristina Șișcanu i-a răspuns imediat Andreei Mantea și i-a dezvăluit că nu este însărcinată, ci doar se confruntă cu câteva kilograme în plus și astfel, a desființat toate speculațiile.

„Nu, doar grăsuță!”, a fost răspunsul Cristinei Șișcanu, la întrebarea Andreei Mantea.

Adauga un comentariu